Sevgili Arkadaþlar herkese selamlar...
Borsa, Ereðli durum ortada. Onun dýþýnda herkesin saðlýðý iyidir umarým.
5'de bir civari Aefes, kalanda fonlardayým...
Burayý gereksiz tartýþma olmasýn diye takip etmiyor ve yazmýyorum ama hem durum bildirimi yapayým hem de þu DALLAMA MATHÝUS'u þikayet edeyim dedim...
Adamýn bilgisini siz tahmin edin; fon aldým diye borsayý düþürdüðümü, Aefes aldým diye (200 den aldým 300'e gitti 280'den 5'de 1 i ile fona geçtim) Efes'i düþürdüðümü beni tahtacý ve pala yerine koyuyor
Aslýnda bir açýdan beni yüceltiyor ama iþte borsayý düþürdüðümü söyleyerek de iftira atmýþ oluyor

Bu kadar zeki bir arkadaþ kendisi..
Ereðli'de demediðini býrakmadý, þimdi niye 5 yýl tutacaktýn da Ereðli'yi sattýn diyor, ulan sen deðil misin EReðli, öyle, Ereðli böyle diyen... E sattýk iþte daha sevinmen lazým...
Velhasýl kelam adam hasta... Aefes sayfasýnda yazdý enson bir þeyler iþte, küfür ediyorum artýk çileden çýkýnca ona da yarabbi þükür diyor, gerçi o demedi ekürüsü (D&3 mü neydi o þükrediyor) Ýþe yarayacak mý diye denedim yoksa çizgimi bilirsiniz, küfür de etmem tasvip de etmem...
Neyse, Ereðli lotlarýma hala 150-200 bin tl kadar uzaðým... Belki eþitlensem düþüneceðim dönmeyi...
Sevgiler saygýlar...
Yer Ýmleri