"isbat etmiþ" dil bilgisi olarak þu ekolden geliyor :D
Kitap_20120515180440_267_10.jpg
"isbat etmiþ" dil bilgisi olarak þu ekolden geliyor :D
Kitap_20120515180440_267_10.jpg
Yalan, iftira her þey var. Akýl yok.
Manipülasyon yapacak olsam, hadi o kadar gücüm var diyelim, gider 15 günde 3 yazýnýn yazýldýðý Efes sayfasýný seçmezdim.
Kaldý ki,
Bu tarihte yazmýþým ne yaptýðýmý, hani bu gibi zýrtapozlar çýkýp, iftira atmasýn diye... O tarihte hisse 280 civarlarýnda... Þimdi 207 de...
Neyse... Ben engelledim.
Son düzenleme : fedoramca; 12-09-2024 saat: 13:04.
Dedim ya ne desen þaklaban kaçamak cevap verecek diye. Bir ýlýk su manipülatörünün tipik hali. Beyefendi hisseyi övdüðü hafta aslýnda satýyormuþ meðer. AEFES topiðinde hepsi mevcut. 300 de övdüðü Hisse 200 e düþerken de tek bir yazýsý yok.284 den almýþ mýþ. ergo cuðum da gelmiþ. dmrçelik nerede picky falan onlar da gelsin. fedorlarýna laf çakýyoruz sonuçda. Savunmaya geçmesi lazým hepsinin.
Bir hisse topiðinde birden bire bir adam belirir günde 10 15 goy goy mesajý yazarsa devamlý bir yön iþaret ederse o adam normal bir adam deðildir. Ne yönü iþaret ediyorsa tersine hareket edin. Bu gibi tipler zaten operasyon bittiðinde bende çok zarardayým ühü ühü sattým çýktým battým imajý çizer bir baþka topikdeki görevlerine doðru yelken açarlar. O kadar yüzsüzlerdir ki insanlar bu tiplere üzülürler bile.!! Yazýk ne kaybetti oysa çok iyi birisi idi.!!!
Bu tipler eskiden açýk açýk ALIN derlerdi. Þimdi ler de bu suç falan iþte .Alttan alta "ALSANA" imajý çizmek moda. Bir kaç nickle grup halinde soru cevap þeklinde ya arkadaþlar ucuz mu. evet evet ucuz. ee ben alýyorum . Walla zengin olacaðýz. Düþse de alsak (biz satýyoruz sen satma) kredili de alýyorum o derece ucuz. (satmakda zorlanýyoruz hadi biraz daha yüklen) Toplanmalýk hisse der çekilirim. alakalý alakasýz X linkleri falan la karýþýk . Sonra iþte arkadaþ borç istedi sattým. Aaa geçen hafta zaten satmýþtým. Hatta süre uzasýn içlerinden bende hiç o hisse olmadý falan diyen de çýkabilir.
Bu gürühun tersi ekipde vardýr. Bedelli gelecek. Þirket batýk. Borç dönmez. Sektör bitik. Kendi aralarýnda sözleþmiþ gibi her gün bunlarý tekrarlarlar. Bunu gördüðünüz zamanda dalýn. Hiç sekmez.
Bu ülke insanlarýnýn en büyük derdi çok çabuk unutmalarý. Misal dilan polat falan 2 seneye tr nin bilmem nesi gurur kaynaðý falan diye ortaya çýkarsa kimse þaþýrmasýn. Unutulur. Alkýþlanýr. Bravo be. Bu human01 mesela geçen sene eregl 3 dolar 2 aya iþler düzelecek ben ufaktan toplamaya baþladým yazar. 1 sene sonra mathias sorar ne yaptýn eregl leri. Bende hiç eregl olmadý ki der. Al buyur burdan yak. Birde topiklerde hölölölö yatýrým dersi falan verir insanlara.
O yüzden fedorrrrrrr peþindeyim aslan parçasý.
Olaya karýþmak istemem aþýk atýþmasý gibi olmuþ zevkle okudum. :D Da bir sey yazmadan edemedim Mathius, sözüm sana... fedoramca nasýl tahtayý oynatsýn söylediði raksamlarla o tahtalar nasýl oynasýn sen hiç bu hisselerin iþlem hacmine bakmaz mýsýn, diyelim ki iddia ettigin hibi adam tahtacýyla hareket ediyor sen etme yaparsýn degerlemeni temel analizini uymazsýn hem adam tahtacýnýn elemaný olsa gene iddia ettiðin gibi burda ne isi var 10 kisinin okuduðu forum yerine youtube twititi instasý sosyal medyaya gider investinge gider ki -eregli aefes gibi tahtalarda öyle sýð hisselerdeki gibi, o konsepte, senin düþündüðün anlamda tahtacý olmaz fonlar, ky, yabancý, bankalar ordadýr derinlikli tahtalar bunlar.- yaklaþýmýn mantýksýz bence
Tüm mesajlarým kendi subjektif ve kiþisel görüþlerimi içerir ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
aaa pardon tabi aracý kurum yetkilileri fon yöneticileri büyük oyuncular falan buralarý okuyamýyor demi. X investing hisse net. Buralar onlara yasak nick de alýp yazamýyorlar. Zaten gerçek kimlik no larýmýz ile kayýt oluyoruz buraya. O bakýmdan bilo kadar saf bilo kadar tertemiz burada yazan çizen herkes.
Bak X de paralý üyelik açýp boyuna tersde kalan ama yine de 50 100.000 takipçisi olanlara. Bunlar hep buralardan yetiþme. Sen bu adamlarýn kendi paralarý ile mi poz aldýklarýný sanýyorsun.
Bir tane yorum yazarsýn beklentini yazarsýn tutar tutmaz masumdur. Ama ýsrarla yön belirtip HELE DE TERS yöne gidiyorsa hisse. O zaman sen art niyetlisindir. Nokta.
Adam þaka gibi ya. Hala su üstüne çýkýyor. 300 de ucuz 200 de almýyor. 300 de her gün yazýyor. Hisse 200 e düþerken iddiasýna göre hemde taþýyorken tek bir yazýsý yok!! Ne kadar ilginç deðil mi ?
Hisse 2.5 dolar adam her gün nasýl kredili aldýðýndan dem vuruyor. Hisse 1.2 dolara düþüyor. Çok neþeli bizim ki. Ama aaaa..O da ne. 400.000 borç istiyor arkadaþý diye cumburlop bütün mallarý dolar bazlý yarý yarýya satýyor falan. Ne kadar iyimser ne kadar hümanist ne kadar naif. Ne dost canlýsý bir arkadaþ.
Fordda mý eregli de hatýrlamýyorum bana da tahtacý mahtacý tahtacinin elemaný falan dedin zamanýnda Allah aþkýna bir islem hacimlerine bak ben Ford'un tahtacýsý ve tahtacinin elemaný olsam burda ne isim var havaide Malibu mu yudumluyor olurum :D lütfen biraz mantýk,
tabi bu mecrakarda herzaman þüphe iyidir... þüphe her zaman kurtarýr, bu konuda bir sey diyemem her zaman þüpheci yaklaþým iyidir ama mantýk çerçevesinde... Az bi ihtimal fon yöneticileri vs buralarý dediðin gibi belki de okuyorlardýr lakin onlar bence yazmaz zaten sadece okur havayý koklamak için
Ýmza: Bes matigiyla hisse biriktiren ky
Son düzenleme : logologo; 12-09-2024 saat: 13:44.
Tüm mesajlarým kendi subjektif ve kiþisel görüþlerimi içerir ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri