Originally Posted by
Mathias
Hisse 400 den 1200 e gelirken izleyip 1200 lerde birden bire froto baþlýðýnda beliren birisisin.Senin gibi leri gördüm de 1100 lerden sattým hisseyi 3 ay önce. Biriktir tabi bes mantýðý sepet mantýðý sanatsal biriktirme bile yapabilirsin.
Bak ýþýk ökte þubat ayýnda bilanço ayaðýna nasýl köpürttü eregl yi . eregl 50 tl de idi. Ne diyorsun bu iþe. Bak son videolarýný izle. En iyi biz biliriz SPK bizi çaðýrýp konuþsun anlatalým diyor. Ne kadar biliyor deðil mi?
Sence bu ýþýk bey buralarý okuyor mudur. Peki yazýyor mudur.? Borsa nýn bilanço trend teknik analiz 2 çizgi hrc fiyatlarý falan olduðunu sanmýyorsun deðil mi kardeþ.
ergo þu arkadaþýn imlasýna bir baksana hatalar var bezelyeler ile düzelt sana zahmet.
Allah bana da sardýn :D Kardeþim 2017 de üye olmuþum mesaj sayým ortada ben düþüslerde ortaya cýkan biriyim fiord 1200 den ilk 860 a düserken düþüþü Sonlanmasini beklerken zaman gecsin diye temel ansliz vs oylesine yazdým, genelde yazmam düsen bicak tutulmaz düþüþün sonlanýp yataya sarmasiini beklerken vakit gecsin diye yazdim oyle cok yazan biri degilim zaten git bak frotoya ne zaman yazmýþým ben bes mantigiyla biriktiren biriyim derin düþüsler benim icin fýrsat tabiki düþüþleri kolluyacaðým
Tüm mesajlarým kendi subjektif ve kiþisel görüþlerimi içerir ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri