Originally Posted by
dmrcelik
Yine toplanmýþ leþ kargalarý. Didik didik edin bakalým makyajlý ya. Bi de ironi yapýyor aklýnca, muazzam karlýlýðý olan þirket vs. diyerek. Herkes mal bi bunlar akýllý ya. Muazzam olan bir durum olmadýðýný biliyoruz, tüm beklenti iþlerin ve sektörün düzelmesi, marjlarýn toparlamasý yönünde. Riskler kadar beklentiler de var. Sanki bistte tüm þirketler kar rekoru kýrýyor da gelip burada eregl aþaðý eregl yukarý aðýzlarýndan düþüremediler.
dmr, senin bana teþekkür etmen gerekiyorken küfrediyorsun. Yanlýþ anlama, bana küfür etmene itirazým yok, itirazým yapman gerekenin tersini yapmana. Burada hiç kimsenin farkýnda olmadýðý, temelciler açýsýndan çok önemli bir detayý su yüzüne çýkartýyorum, bu önemli mevzuya dikkatinizi çekiyorum ama sen minnettar olup teþekkür edeceðine tam tersini yapýp hakaret etme cihetine gidiyorsun. Bu detayýn bugüne kadar hiç kimse farkýnda olmadý, TH bunu açýklayana kadar. Maalesef senin yeterli borsa tecrüben ve finansal okuryazarlýðýn olmadýðý gibi ayni zamanda duygularýyla hareket eden birisin, ayrýca teþekkür etmen gerektiðinde hakaret eden, muhtemelen de küfür etmen gerektiðinde de teþekkür eden birisin. Borsa sana uygun bir yer deðil benden söylemesi.
14.19 ortalama maliyetle ÝSCTR aldým (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kaðýt.
Yer Ýmleri