ABD baþkanlýk seçimlerinde hem baþkanlýk koltuðu riskli bir adaya geçti hem de senatolarýn çoðunluðu. Bayrak deðiþimine kadar geçecek 2 aylýk sürede ise koltukta saðlýðý sorgulanan ama daha önemlisi oðlundan dolayý büyük sýkýntýlar yaþayan biri olacak. Tüm dünya piyasalarýnýn yönünü tayin eden kurumun baþýndaki kiþinin" Trump beni görevden alamaz" çýkýþý ise son derece dikkat çekici! Piyasalar bu ihtimalden mi korkuyor da rahatlatmak için mi böyle söylüyor yoksa bu yönde bir kulis mi var? Sonuçta gelmekte olan normal bir adam deðil ve her iki durum da ayný sonuca çýkmaz mý? Bu belirsiz durum borsa endekslerinin hangi seviyelerinde karþýmýza çýkýyor ve bu kýsa süreç bankacýlar açýsýndan ne ifade edebilir? Yorum yapmýyorum soruyorum sadece![]()
@Crushing, kastettiðim gördüðü en düþük fiyattan kapanacaðý þeklindeydi! 90 krþ marj yaptý, ben SAT/AL yaparak 80 krþ u becerebildim!
EREGL günlük, düþündüðüm gibi günlükçü alýcý BofA ve ekibi satýcý olunca gördüðü en düþük fiyatýn bir kademe üzerinde kapandý, ben aþaðý eþleþme bekliyordum, kapandýðý fiyattan eþleþti! alan Y/F satan BofA yani ekipten!
![]()
Selamlar herkese, Türkiye HRC veya demir cevheri verilerini nereden takip ediyorsunuz?
Þimdiden teþekkür ederim
Yer SÝVAS alacahan demirekport un sahasý alacahan in 10 km doðusu.Hatta köyün 2 mahallesine temas ediyor.Suan hararetli çalýþma var.Alacahan köyünde hemen hemen heryere sondaj vuruyorlar.
Sadece altýn deðil poli maden aranýyormus
Altýný bakirtepede isleyebilirler
Demirden zaten 15 km güneyde erdemirin Hekimhan Hasan Çelebi de tesisi var.
Duyumlara göre Altýndað bölgesinde rezev çok güçlü
Güzel haber alýrsam yazacaðým.YTD
Alacahan köyünde ayný bölgede Kýzýlada mevkisinde demir madeni vardi.1995 de terk ettiler.erdemir oranýn yakýnýnda bir sondajý var.
Google den baktýðýn zaman bakirtepe demirexport tesislerinin arazi üzerine kurulu tesislerini görebilirsin.
ERDEMÝRÝN sahasý alacahan köyü Altýndað bölgesi
Linki izleyin görün.
https://www.facebook.com/share/v/17r...ibextid=oFDknk
Son düzenleme : Zanga1; 13-11-2024 saat: 00:58.
Yer Ýmleri