MB dan faiz indirim beklenmiyor.
MB dan faiz indirim beklenmiyor.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Faiz indirimi tüm kesimler tarafýndan dile getirildiðine göre siyasi bir karar olarak alýnabilir belki.
Öte yandan dönüp dolaþýp ayýný noktaya varacaðýmýz da kesin. Þimdiden 2 trilyona ulaþan ve cari açýðýn yerini alan bütçe açýðý 2025 ücret güncellemeleriyle piyasayý daha da korkutucu boyuta ulaþýrsa faiz indiriminden söz etmek nasýl mümkün olacak? Faiz artýrýmýyla birlikte uygulanmasý beklenen mali disiplin ve tasarrufun amacý bu bütçe açýðýný düþük tutmaktý, böylece gelecekte faiz indiriminden söz edebilmek mümkün olabilirdi!
Cari fazla veriyoruz ama yatýrýmlar dururken tüketim malý ithalatýnda yavaþlama pek yok. Bu da açýk veren bütçede 2025'de vergi gelirleri bakýmýndan olumsuzluða neden olacak. Ýzlenen politika kiþileri olumsuz etkiliyor zira deðerli TL'ye raðmen enflasyonda iyileþme yok çünkü kimse güvenmiyor. Üstüne, deðerli TL nedeniyle kurumlarýn gelirleri de olumsuz etkileniyor. Geçtiðimiz yýldaki borsa rallisini, süper kar rakamlarý takip etmiþti...
Borsa yüksek faizden olumsuz mu etkilenir yoksa faiz indirimleriyle kurlar biraz hareketlenir de borsaya mý yarar? Kestirmek güç
Kudurdu kudurdu
SPK tarafýndan izahname/ihraç belgesi onaylanan halka açýk ortaklýklarýn pay ihraçlarý -
Erdemir EREGL %100 bedelsiz sermaye artýrým onayý,
Mevcut Sermaye (TL): 3.500.000.000
Yeni Sermaye (TL): 7.000.000.000
Bedelsiz Sermaye Artýrýmý /Ýç Kaynaklardan (TL): 3.500.000.000
bugun bir kac eregli/hisse grafigine bakayim dedim
2022 den bugune performans rezalet otesi
eregli/petkim
eregli/sise bakayim onlarda iyidir diye dusunmustum ama onlara karsi bile rezalet
2022 de alip bugune tutanlar saglam zarar yazmislar
...
Yer Ýmleri