Hisseler her ne kadar göz kamaþtýrsada,,,siyasi olaylar kýsa sürede bitecek gibi görünmüyor.
9000 altýnda 8600 var.
Üst üste böyle bir düþüþ 2008 krizinde oldu.
Hisseler her ne kadar göz kamaþtýrsada,,,siyasi olaylar kýsa sürede bitecek gibi görünmüyor.
9000 altýnda 8600 var.
Üst üste böyle bir düþüþ 2008 krizinde oldu.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Sondaja baþlandý.![]()
Altýn konusunda Entegre Faaliyet Raporunda da farklý bir þey yok...
Grubumuzda 2024 yýlýnda yaþanan en
önemli geliþmelerinden biri de Ermaden
uhdesinde bulunan ve Sivas ili sýnýrlarýnda
yer alan maden sahasýnda altýn madenine
rastlanmasý oldu. Bu kapsamda, olasý rezerv
miktarýnýn ölçümlenebilmesi amacýyla
Ulusal Maden Kaynak ve Rezerv Raporlama
Komisyonu (UMREK) standartlarýnda rezerv
tespit çalýþmalarýna devam edilmekte olup
geliþmeleri Kamuyu Aydýnlatma Platformu
üzerinden paylaþacaðýz.
Mart 2023 de o günlerdeki HÝSSE PAZARLAYICILARIN küfür hakaret aþaðýlama ve dalgalarýna maruz kalarak "en az 3 sene temettü veremez ve 6 ay sonra neden düþtüðünü anlarsýnýz en az 1.5 2 sene de sürünerek indir bindir , bindir indirler le 1 dolara (þimdi nin 0.50 cent i) düþer diyerekden verdiðim hedef dün itibari ile GERÇEKLEÞMÝÞTÝR.
O gün 100.000 dolarý olan adamýn bugün 50.000 dolarý mevcuttur. O günlerin meþhur sloganý ile "toplama biriktirme ile x lotumu 2x e çýkacaðým" diyenlere cevaben vermiþ olduðum " eregl deðil dolar topla bugünlerde deðerini bulmuþ durumdadýr.
Buralarýn aþaðýsý mý olur yoksa yukarýsý mý artýk SÝZÝN bileceðiniz iþtir. Ben sadece 2 dolar üzerinde burada yapýlan manipülasyonu gördüm ve uyardým.
evet haklý çýkmýþ oldun, bunu yaparken herkese manipülatör muamelesi yapmasan daha güzel olurdu ama saðlýk olsun. Bu arada ülkedeki geliþmeler olmasa bu hedefin tutar mýydý pek sanmýyorum, gerçi hedefine %15 yaklaþmýþ olacaktýn ki bu kadar uçuk bir tahmin için o bile baþarý. tebrik ederim.
Yer Ýmleri