Merhabalar efendim Eregl güzel þirket iyi þirket fiyat ve zamanlama önemli konular olduðunu 3 yýlda öðrendik elimdeki paylarýn %80ni satýp aefes geçiþ yaptým yani kendimi alkole verdim. Fedoramcaya selam olsun.
Syg.
SM-S721B cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Kredi derecelendirme kuruluþu JCR Avrasya Derecelendirme A.Þ., Ereðli Demir ve Çelik Fabrikalarý T.A.Þ.'nin Uzun Vadeli Ulusal Notunu en yüksek yatýrým yapýlabilir düzey olan "AAA (tr)", Kýsa Vadeli Ulusal Notunu "J1+ (tr)" ve notlara iliþkin görünümleri ise "Stabil" olarak teyit etmiþtir.
“Finans piyasasýnda, türev iþlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarýdýr.” -mustican
"Akýllý kimdir? Herkesten öðrenen. Kuvvetli kimdir? Hýrslarýný yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."
EREGL günlük, KRDMD ýn +%6.8 yaptýðý bir günde %1.5 yapabildi, birde 6 krþ aþaðý eþleþtirdiler, haber gelince BofA en iyi alýcý oldu sonrasýnda aldýðýnýn tamamýný vererek satýcý tarafta kapattý! beklentisiyle atlayan çok olunca tahta yapýcý þimdilik trade ediyor ve kötü kapanýþlar yaptýrýyor, ama zamaný gelince tahtayý en üstten kapattýracak ve o günden sonra Endeksten pozitif ayrýþarak yükseliþine devam edecektir! tabiki de bu benim düþüncem kesinlikle YTD dir!
![]()
Yer Ýmleri