Originally Posted by
memoli1953
Bende engelli olan kiþiye vermiþ olduðun mesajý sizin paylaþýmýnýzla gördüm.O kiþi ye cevap vermeðe gerek bile görmüyorum.
O mesajýma bir diðer arkadaþlar görüþlerini belirterek cevap vermiþler,Bende ayný görüþteyim aslýnda.Sadece arkadaþlarýn görüþlerini merak etmiþtim.Yoksa hergün blomberg ekranda metal fiyatlarý ile ilgili tabloda belirtiyor fiyatlarý.Örneðin çelik fiyatý yýlbaþýnda önce 340 dolarýn altýnda iken hergün birkaç dolar artýp eksilerek bugün itibariyle 382 dolar olmuþtur ve tahminim artmayada devam edecektir.
Ereðli ile ilgili beklentim ise, yüksek fýrýn kapasitelerinin artýþý, Pelet tesisi yatýrýmýnýn bu sene sonu bitecek olmasý ve yatýrým harcamalarýný azalmasý,Güneþ enerj yatýrýmlarýný sonuçlanýp enerji giderlerinin düþmesi nedeniyle Ereðli fiyatýnýn bu sene toparlanýp geçen seneden daha iyi olacaðý ve 2027 de eski günlerini aratmadan çok güzel yerlere gelecektir.Bu arada önümüzdeki günlerde eðer altýn rezervi ile ilgi olumlu haber çýkarsa oda ayrý bir doping yapacaktýr. Bütün bunlar dünya konjoktüründeki geliþmelere göre belirleneceksede sonundagerçekleþecek olan budur,(Eðer isdemire bir füze düþmezse)
Herkese gönlünce kazançlar dilerim.
Yer Ýmleri