biskoin diye piskevit markasý veya çikolata markasý tutar bence.
![]()
biskoin diye piskevit markasý veya çikolata markasý tutar bence.
![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Tüpraþ, Ýranlýlar tarafýndan el konulan bir gemideki 1 milyon varillik petrolünü geri aldý.
Tüpraþ (#TUPRS), Ýran makamlarýnca el konulan 1 milyon varil ham petrolün geri alýndýðýný açýkladý. Þirket tarafýndan yapýlan açýklamada, Irak devlet petrol þirketi SOMO'dan satýn alýnan petrolün eylülde teslim edileceði belirtildi.
Tüpraþ'tan SOMO'dan alýnan ham petrolün teslimatýna iliþkin yapýlan açýklamada, þu ifadelere yer verildi:
"Irak devlet petrol þirketi SOMO'dan satýn aldýðýmýz yaklaþýk 1 milyon varil ham petrolü taþýyan St. Nikolas gemisinin, 11 Ocak 2024'te Umman açýklarýnda Ýran makamlarýnca alýkonulduðu daha önce kamuoyu ile paylaþýlmýþtý. 23-25 Temmuz 2024 tarihleri arasýnda gerçekleþtirilen gemiden gemiye transfer operasyonuyla söz konusu ham petrolün tamamý þirketimizce geri alýnmýþ olup, eylül ayýnda rafinerimize ulaþmasý beklenmektedir."
hisseyi olumlu etkiler......
12x hisseyi bulduysan açarým anca
![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Puahahahhahsh
Hiç sorma ya dayucuðum þu piyasalarda zengün olmak içten bile deðil ama gel gör ki bi þekilde kutupayusuna denk geliyorum
büyük bir vurgun peþindeydim, dediðim gibi olsaydý voleyi vuracaktým garan da ama herifler çabuk uyandý, yavaþtan balonun havasýný pýrsýtýyorlar, bütün planým altüst oldu. Garan 200 tale olsaydý ordan þort açýp löp löp dana kuzularýný mideme indirecektim, nasip yokmuþ dayucuðum
Ama yeni bi plan yabtým garan 99 taleye düþünce hayin ve bi o gaddende vahþi planýmý devreye sokucam![]()
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
er Rayn ý kurtarmak diye bir film vardý,...bu da er Netanyahu,...
ABD kongresini bu adama ipoteklediler,...Alkýþlamayanýn dötü açýktaydý sanki, sadece bir kadýn tek baþýna mücadele verdi,...sýradan ABD li sýrasý geldiðinde bunun hesabýný efendilerinden fazlasýyla soracaktýr,..
dünya zor zamanlardan geçiyor,..saflar netleþiyor,...
burada yapýlan analizler, bilgi ve paylaþýmlar
yatýrým tavsiyesi deðildir,...
Yer Ýmleri