Originally Posted by
uzunvade87
Millet itiraz edince ağız dalaşı mı oluyor?
Allah daha çok versin.
Herkesin tuttuğu yöntem kendine.
Bir üstten bakma bir şeyler öğretme haliniz olmasa belki faydanız dokunur bazılarına.
Belki de dokunuyordur da niye gardınızı alıyorsunuz yazarken onu keşfedemedim şahsen.
Parayı katlamaya çalışan için iyi bir kağıt değil koç şirketleri zaten.Onu da ben söyleyeyim.
Bu şirketler sektör büyüklüğüyle orantılı.
Ya trade edip çoğu işleminde başarılı olacak ya da bulaşmayacaklar koç şirketlerine.
Buradaki yatırımcılar belli büyüklükteki yatırımlarını piyasa üstü orta uzun vadede getirsin diye tutuyorlardır.
Bunu sanki biz bilmiyoruz.
Ufak ufak her kırmızı gün de alan kişi orta vadede iyi birktirir mi onu da oturup kendi hesaplasın.
Temettüleri de tekrar geri yatırmak suretiyle belki.
Neyse iyisiniz hoşsunuz da kendinizi çok önemsiyorsunuz bu da bilgi akışını zedeliyor.
Teknik analize de inanmıyorum.Teknik analizle işlem yaptıgım orta vade zamanlar da oldu.
Ama inanmıyorum.Temel analizden daha çok kazandım ama hepsi rastlantısaldı bence.Şöyle ki belli çizgilere belli şekilde bakanların sayısı tekniği belirliyor aslında.
(İşgyo asuzu kuyaş geçmişte ismen thyoa uşak seramik daha da sayabilirim teknik analizle yükselmeden önce alıp zirvelerine yakın sattım ama her şirkette çalışan bir şey değil bence.)
Allah afiyetle yedirsin kazandığınız paraları.
Olmayanlara da nasip etsin.
Ytd
Boş ver bunları.. Herkes kendine göre haklı olsun.Bizi ilgilendirmiyor Şimdi bırak bunları, ilgimiz dahilinde değil..
TOASO anlaşmasını yeniledi... Ne düşünüyorsun? 
Sırada elektrikli araçlar yatırım olayı gelecektir diye düşünüyorum. Bakalım görecez.
Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri