Mahkeme sürüyor. Mutlak butlan, mutfak buðulama, butlak mutlan bakalým ne karar çýkacak. Endeks oynak, fort daha da oynak.
Mahkeme sürüyor. Mutlak butlan, mutfak buðulama, butlak mutlan bakalým ne karar çýkacak. Endeks oynak, fort daha da oynak.
Fortta hiç ky yok sanýrým. Ben satýyorum yükseldikçe bakalým bu sefer de alttan alabilecek miyim yoksa hüpletecek mi fort beni?
O kadar isteksiz ki Dötüm Dötüm hareketler peþinde.
Ralli olacaksa eðer ilk bankalar gider sonrasýnda sanayiler sonrasýnda yan tahtalar bakalým hakkýmýzda hayýrlýsý.
ve aleykum selam Acemi1i abim,
2 yýldýr donumuzu dizimize kadar indirdi ama tam alamadý, bundan sonrasý Allah kerim.
Mutlak butlak derken piyasa coþtu. Kýlýþdarýn dava Eylül ayýna ertelendi diye mi coþtu baþka bi þey mi var bilemiyoruz ky olarak. Bankalar tavansa vardýr bi þeyler kokusu çýkar yakýnda.
Koku filan yok
Tek sorun chp ve mutlak butlan mý ülkede
Ekonomi tarým üretim yerlerde. Þimdi aþaðýdan alýp tavana saldýranlara verecek robotlar.
Ky nin can damarý bu. Bu numarayý yemeden duramaz Aylarca duran malý almaz tavana gidince alýr.
Yarýnda hafif gaz sonrasý yatay.
Faiz iyice düþer o zaman borsa 20bin olur. Gerisi hikaye.
14.19 ortalama maliyetle ÝSCTR aldým (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kaðýt.
TCMB nýn olaðanüstü toplantý yapacaðý söylentisi çýkmýþ piyasada, öyle yazmýþlar internette vs. Birileri bi þeyler üfürüyor da olabilir, her þey olur bizim piyasada
Yer Ýmleri