Aðlaþan bebelere borsada meme yok...
Aðlaþan bebelere borsada meme yok...
Yorumlarým ve yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir. Kendime not: Ýt olma beyefendi ol ki ardýndan iyi ansýnlar.
Ýçimizden diyoruz abi, emeðinin deðerini biz bilmesek Allah bilir.
Yalnýz þurasý bir gerçek ki 2 yýl önce 120 küsür lira olan Zortoto þu anda 95 mecidiye 50 fenik. Zarar en kral Sarýyer Kol Böreðinden daha kallavi.
2 yýlda batýrdý tutanlarý.
Ben fort mort bilmen guzum, altun alurum altun dutarum diyen teyzeler, amcalar köþe oldu.
Abi iki yýl önce bu zamaný kimse bilemez ki ben 18 ay önce önce sattým inan bildigimden satmadým baþka bir fýrsat vardý lakin aldýðým hisse de istediðim kadar kazandýrmadi dedim bu sene baþýnda altýn alým aldým az bir karla çýktým sonra gitti de gitti neyse þu anda iki sene sonrasýný bilebilir miyiz doðru mu yanlýþ mý yaptýðýmýzý zaman gosterecek her þeyi Allah saðlýk versin her þey olur gider . Alan alýr satan satar kimse kimsenin hayatýna karýþamaz 😃 Y.T.D.
Yýlda 330 milyar euro ciro elde eden VW nun borsadaki deðeri 49 milyar euro yani hasýlatýn %15 i, hisse defter deðerine oranla %75 ÝSKONTOLU iþlem görüyor
Yýlda 60 milyar euro ciro elde eden RENAULT un borsadaki deðeri 10 milyar euro yani hasýlatýn %17 si, hisse defter deðerine oranla %50 ÝSKONTOLU iþlem görüyor
Yýlda 14 milyar euro ciro elde eden FROTO nun borsadaki deðeri 7 milyar euro yani hasýlatýn %50 si, hisse defter deðerine oranla %110 PRÝMLÝ yani defter deðerlerinin 2.1 katýndan iþlem görüyor
O kadar aðlayýp sýzlanýyorsunuz ama açýk ara ile FROTO sektörün þampiyonu olmuþ hem de hisse göçmüþ durumdayken. Hisse bu rasyolara sahipken mutlu olmanýz gerekmiyor mu? 😊
14.19 ortalama maliyetle ÝSCTR aldým (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kaðýt.
bir zamanlar bir abi, benim malikanenin aðýr giderleri frotonun temettüsüyle dönüyor diyordu, nereden nereye. þimdi vites kollarý.
Ha gayret, yýllýk hasýlatý 14 milyar euro olan FROTO nun borsadaki deðeri (7 milyar euro), yýllýk hasýlatý 60 milyar euro olan Renault un borsa deðerini (10 milyar euro) yakýnda sollar çünkü FROTO muhteþem bir þirket. Diðerleri tü kaka.
14.19 ortalama maliyetle ÝSCTR aldým (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kaðýt.
Yer Ýmleri