Vayy bee, þaka maka burdaki guççük ve minnak yatýrýmcýlar Bofa'nýn saniyede 7 trilyon iþlem yapabilen ve hard diskinde tüm alanlarý satanlarý, takaslarý anýnda görebilen robotunu tokatladýlar.
Eyyyyyy Doyçebank, Çitibank, Morgan Stanley ve küresel sermaye,
Ayaðýný denk al, bir gece ansýzýn üstten satar alttan alýrýz.
Gürsel hoca verdi taktiði
Fabric açtý muz ortayý
Giovani taktý doksana
Bofa oldu mu sana kova
Frotospor kaptý 3 puaný
Daha var bu maçýn rövanþý
Rsi, bolinger eller tetikte
Herkes satmak ister yükseliþte
Yok artýk mööö gibi yýllarca beklemek hissede
Bofa Bofa döndürdün beni deliye
Ýstersen sor beni Veli'ye
Diyecek ki 10.30 da binecek gemiye
Gel Froto sokma bizi müþküle
Genel kurul toplantýsýnda Divan Pastanesinde
2 kaþýk atalým seninle keþküle
biz zamanýnda bunu söylerken
böyle þöhret olmaya gelmiþ ergenler olmuþtur hep..þimdi ortalarda gören var mý bu g.t kýlýný..iþte ne söylediðine dikkat edeceksin..önüne gelir vakti gelince...abilerine saygýlý olacaksýn..büyüklerine hürmet edeceksin ki ....
iþte bugün...fiyat nereye deðmiþ
ne zaman dediðimiz olmamýþ Osman'ým..
forum un amacý; insanlarýn bildiklerini paylaþýp , havuzdaki verileri sentezleyip,herkesin faydasýna olacak bir sonuç çýkarmaktýr.
bir çeþit beyin fýrtýnasý..
forum, herþeyi ben bilirim diyenlerin kendini cilaladýklarý yer deðildir. benim gibi..
forum, caný sýkýlýp, burda saða sola sataþýp ego mastürbasyonu yapanlarýnda yeri de deðildir ama..
forum;konjonktür, beklentisi doðrultusunda gittiði vakit,günde 12 yazý yazýp,tersine döndüðünde birden bire ortadan kaybolanlarýnda yeri deðildir.
forum; layýkýyla kullanýldýðý vakit kimsenin para verip alamayacaðý bilgilerin önüne geldiði,feraset sahiplerinin de dibine kadar faydalanýp nasiplendiði yerdir aslýnda.
geçmiþe dönüp okuyun..kimler geldi kimler geçti...ne hazineler vardý..neler paylaþýldý..
forum u layýkýyla kullananlardan olalým...
Yer Ýmleri