Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 28-04-2026 saat: 17:20.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yazilanlari nese ile okuyorum..
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Oku oku bende bir yerde muazzam teknik analizlerin vardı hani 100 ho ya yaklaşınca artır böl parçala yapıp neydi birleşik kar elde ediyordun. Onları okurken çok gülmüştüm ama ben yine delikanlı adamım net uyarmıştım. Umarım Ali abim OTKAR-ARCLK-TOASO-KCHOL de yaptığı operasyonu burada da yaparken sana haber verir.Umarım olmaz umarım mümkün olduğu kadar geç olur.O zaman buralar nasıl olur tahmin edebiliyorum çünkü.
Ha o gün olursa ben sattım çıktım bana mı sordunuz alırken demeye kalkmazsın İnşallah.Senden o zaman bu minvalde bir yazı bekliyorum.
AB bu kafada böyle giderse yakalarsınız o satış rakamlarını.....
Bak halep orada ise arşın burada FROTO grafiğini bist100 cinsinden çiziktirip hayrına birisi buraya koyuversin. Bak biz buna göreceli güç diyoruz tıp dilinde. Herkes anlamaz bu işlerden.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 28-04-2026 saat: 20:24.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
2026 1. çeyrek zarar yazacak galiba. Fiyatlanma sanki o yönde.
Temel analizin iyi olduğu şirkette ortalamalar bence fırsat sunar alım için.
Ama temel analiz sağlamsa.
Tüsiad ın raporları var.
Rekabetçi üretici olma özelliğimizi kalıcı olarak kaybedersek bu bambaşka bir tablo ortaya çıkarır.
Bu sadece otomotiv sektörü için değil tüm sektörler için geçerli.
Avrupa en büyük müşterimiz.Kronik sorunları var avrupanın.
Ve bizim de belli bir büyüklüğü her yıl organik yaratmamız lazım.
İç pazar dış pazar finansman maliyetleri ar ge vs bunların hepsi artık çok hızlı değişiyor.
Acilen kalkınma modeline geçip patronların da işin ciddiyetini kavraması lazım.Ölçek ve ar ge çok mühim.
Ytd
Yer İmleri