Piyasa beklentisinin bile %20 altýnda net kar epey kötü oldu.
Net Kar: 5,976mnTL
Konsensus: 7,202mn TL
Satýþlar düþmüþ ama bilhassa favök ve doðal olarak net kar fena düþmüþ.Esas faaliyet karý ise adeta çakýlmýþ.
TMS 29 enflasyon muhasebesi etkisi yine pozitif çalýþarak 10,5 milyar parasal pozisyon kazancý yazmýþ,bu reel bir kazanç deðil ama net kar hanesinin zarar olmasýný engellemiþ.Yoksa 4 küsür milyar zarar yazacakmýþ þirket.
Maalesef daha yeni baþlýyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Cahillik mutluluktur!
Bilanço beklenene yakýn geldi... Karda %19 luk bir gerileme var.. Kurun gitmediði düþünülürse normal.... Ben beðendim.. pd/dd deðeri ve fk tarihi ucuz seviyelere yakýn ..kar düþüþü bence fiyatlarda..sýkýntý yok... Artýk ilk durak 1800 lere yolculuk baþlar umarým..Tabi yarýn piaysanýn ne tepki vereceðini bilemeyiz... Günlük bakmýyorum olayalra..
Burdaki tüm yorumlarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Hedeflerde sapma yok, ben ona bakarým ;)
siz hep adetlerin de düþeceðini yazdýnýz ancak görülüyor ki adetlerde çok deðiþiklik yok , þirket adet beklentilerinde de deðiþiklik yok ... bilançoda net kardaki düþüþ sn human ýn belirttiði gibi bence de kura baðlý normal ...
kendi adýma döviz tutana kadar ford tutmaya devam ederim
1800 hareketi baslasin..
Bir de temettu haberi bekliyoruz TUPRS gibi..
Mateus rosemi acarim duty freeden gecerken aldigim.
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Esas faaliyet geçen seneye göre resmen çakýlmýþ yarý yarýya erime var.Geçen sene ki 3 aylýk döneme göre ise daha fecaat
Ciro da bile düþüþ var. Ne yazýkki kötü bilanço 3ç de de deðiþen birþey olmayacaðýný düþünürsek sonbahar temettüsü suratlarý epey bi ekþitebilir gibi duruyor . DUDU sonbahar temettüyü pas geçebilir diye þerhimi koyim ben. Sonu gitgide eregl ye benziyor sanki.
Yer Ýmleri