Ýnanan kalýr inanmayan çekip gider rýzkýný 50% mevduat fayisinde arar.
Ýnanan kalýr inanmayan çekip gider rýzkýný 50% mevduat fayisinde arar.
Her baþlýkta var 2-3 tane felaket tellalý yapcak biþey yok. Nereye gitsem evrene negatif enerji yayan fukaralar var. Ýyi diyelim iyi olalým diyorum, yok diyo ben felaket tellalý olacam diyo. Ýyi ol. Buyur. Meydan senin. Battýk bittik kül olduk.![]()
Temettümüzü versinler, huzur içinde çözülsün bu iþ. Ali, 30 küsür ateþle bakalým. Fazlasý da olabilir.
Patrik uyma bu zaykoculara boþver sal gitsin ,, herkez haklý 🇹🇷🇹🇷
Hisse pýtýr pýtýr yükselir endeks in çok üzerinde bir getiri elde etmesine raðmen bir kaç iþini bilen dýþýnda yazan çizen yoktur.
Hissede yoðunluk artar. Teknikçiler temelciler kalabalýklaþmýþtýr. Kendinden emin tipler türer .Hissede sert düþüþler görülür ama hemen ardýndan toparlar. Kendinden emin tipler daha da büyük laflar etmeye baþlarlar. Bu dönemde dikkat diyenler dýþlanýr dalga geçilir hakaret edilir kovulur.
Hisse de çoþku artar birden bire kalabalýk çok artar artýk herkes almakda ne kadar ucuz ne kadar gelecek vaad eden bir hisse olduðundan dem vurmaktadýr.
Hisse hafif gevþer. Kalabalýk artar. Daha da kendine güvenlidirler artýk. Düþtükçe almaya devam edilir etrafa da al tavsiyesi verilir.
Hissede kötü bilançolar haberler gelmeye baþlar fiyat daha da düþer ama geçicidir önemli olan ALMAK ALMAK yine ALMAK dýr.
Epey bir süre geçer hisse ara tepkilerler ile trend çizerek düþmüþ dür. Geçen fýrsat maliyeti bekleme maliyetini kimse hesap bile etmek istemez. Zaten herkes hemencecik stop etmiþ kimse ciddi zarar da yazmamýþtýr.
Zaman geçer üstte yaþananlar tersinden yaþanmaya baþlar bu sefer. Bu hisse hayatta yükselmez leþ çöp patronlarý bile piþman bedelli gelecek batacak sektörü öldü falan nidalarý yükselir
Sonrasý yine üstte yazdýklarým sil baþtan. Hisseye bakýyorum 2022 içindeki eregl li görüyorum. Umarým yanýlýrým da eregl gibi bir saçmalýk yaþatmaz yatýrýmcýlarýna![]()
Bugün kimsenin tadý tuzu yok.
Yer Ýmleri