Originally Posted by
yelpaze
Twitter'da takýlmak Starbucks'a eþdeðerse Hissenet forumu kenar mahallenin arka sokaðýndaki çay ocaðýndan bile daha düþük seviye.
Her türlü zevzekliði, þaklabanlýðý, aptallýðý, cahilliði zorlanmadan özümseyen moderatörler benim içeriði dolu ve özenle yazýlmýþ mesajýmý silerek kendi seviyelerini belli etmiþ oldu. Bunu da silsinler ama bu defa kiþisel utançlarýndan yapacaklar.
Çocuðun biri çýkmýþ kurtlar vadisi seviyesinde bilgisiyle yanýltýcý þeyler yazýyor, bende adam yerine koyup doðrusunu anlatýyorum. Ülkede faiz oranýný belirleyen þahsýn kim olduðunu ve o istemese bugünkü rekor faiz oranlarýnýn olmayacaðýný, tüm bunlara karar verenlerin kaç yýldýr karar alýcý konumda olduklarýný hatýrlatýyorum. Moderatörlerde nasýl bir zeka varsa artýk, bunu siyasi yorum olarak algýlýyor. Adam kendi söylüyor "Merkez Bankasý bana baðlý, kararlarý ben alýrým diye" size ne oluyor???
Bu konunun hisse forumuyla ilgisi yok diyorsanýz demek ki þirketlerin en büyük gider kalemlerinin faiz ödemeleri olduðunun farkýnda deðilsiniz. Faizler, bunu belirleyen kiþi ve sonuçlarý hisse forumlarýyla ilgili deðil ama arka sayfalardaki tüm zýrvalar ilgili???
Sadece zaman kaybýna neden olan bu platformla son münasebetimdir.
Yer Ýmleri