Originally Posted by
Abram
Tborg ve bim konusunda sizin kadar olumlu görüþlerim yok tabi þahsi düþüncelerim sadece beni baðlar acikcasi ben temel analizciyim . Temel analiz olarak bahsettiklerinizi neye göre ucuz buldunuz bilemiyorum ancak benim kriterlerime göre hem ciro bazli hem karlilik bazli ucuzluk ararim bu iki þirket acisindan sektöründeki diðer þirketlerle ciro bazli olarak bakinca benim kriterlerimi karsilamiyor, tabi kiþiden kiþiye analizler deðiþir. Otomotivde froto toaso ve ttrak hepsinden trade ettim ve otomotiv sektörü bana çok iyi kazandirdi o nedenle otomotivden çikmak istemiyorum. Toaso da temel olarak iyi bulsamda froto da iyi , frotonun ihracat ayaginin olmasi ve elektrik dönüþümünü tamamlamiþ olmasi sebebiyle tercihimi frotodan yana kullandim. 2 kere 300 den toasodan cikip frotoya girdim iyikide yapmiþim. Froto sert yükselirse yada toaso düþerse gene zaman zaman geçiþler yapabilirim hisselere baðimliliðim yoktur benim için önemli olan þirket döngüleri + ucuzluk ve son olarak teknik analiz ama aslolan temel benim için. Frotonun yenilenmiþ fabrikalarinida bayagi teknolojik buluyorum + elektrik dönüþümünüzde tamamlamiþ hoþuma gidiyor o acidan. Ama tabi froto benim yatirimimin sadece onda birini tutuyor portföyümün yüzde 10 u . Tabiki yazdiklarim þahsi görüþlerim yatirim tavsiyesi deðildir. Hayirlisi olsun.
ucuz bulduðuma dair tek kelam etmedim ki dostum çalýþma tarzlarýný beðendiðimi belirttim bim ve tborg için..
Son düzenleme : logologo; 05-09-2024 saat: 22:39.
Tüm mesajlarým kendi subjektif ve kiþisel görüþlerimi içerir ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri