Þu SPK bülteninde bahsedilen Barbaros Arif NACAROÐLU kim olaki.
"THYAO, DOCO, PGSUS, VAKKO,
FROTO, AKSEN ve PETKM pay piyalarý
hakkýnda sosyal medyada yapýlan
paylaþýmlar ve anýlan pay piyasalarýnda
gerçekleþtirilen iþlemler"
https://eksisozluk.com/arif-nacaroglu--7798148?p=6
Okuyor mudur buralarý. Yazýyor mudur ???
Ford’un en yeni elektrikli ticari modeli E-Transit Custom, Avrupa’ya ihraç edilmeye baþladý04/10/2024 12:03:48
Ford’un Avrupa’daki en büyük ticari araç üreticisi Ford Otosan tarafýndan Yeniköy Fabrikasý’nda üretilen en yeni elektrikli ticari modeli E-Transit Custom, Avrupa’ya ihraç edilmeye baþladý.
Transit efsanesini elektrikli, sýfýr emisyonlu ve daha verimli sürüþ deneyimiyle sunan, yeni nesil teknolojileriyle fark yaratan E-Transit Custom, Ford Otosan’ýn Avrupa’nýn en büyük ticari araç üreticisi pozisyonunu en büyük elektrikli ticari araç üreticisi olarak pekiþtiriyor; bu da küresel otomotiv sektöründe benzersiz bir konuma ulaþmasýný saðlýyor.
Ford Otosan’ýn üretimin geleceðini temsil eden fabrikasý Yeniköy’de seri olarak üretimine geçtiði E-Transit Custom, Avrupa yollarýna çýkmaya baþladý. Avrupa'nýn bir tonluk ticari araç segmentinde yeni bir referans noktasý olmasý için tasarlanan E-Transit Custom, 9 yýldýr üst üste Ford Avrupa’yý ticari araç segmentinde liderliðe taþýyan Transit Custom’un elektrikli versiyonu olarak ayný iddiayý sürdürüyor veticari hayatý sýfýr emisyonlu ve üretken bir geleceðe taþýyor.
Ford’un Avrupa’ya yönelik tam elektrikli ikinci ticari modeli olan E-Transit Custom, Ford’un elektrikli dönüþümünde stratejik önem taþýrken, Yeniköy Fabrikasý da Ford Otosan’ýn Avrupa'daki ticari araç operasyonlarýný geniþletmesine ve Türkiye’deki ihracatýný artýrmasýna katký saðlýyor.
Yeniköy Fabrikasý: Ford Otosan’ýn üretim gücünü ve gelecek vizyonunu birleþtiriyor
Ford Otosan’ýn Kocaeli Fabrikalarý, yýllardýr Avrupa'nýn ve Türkiye'nin en çok satan ticari aracý olan Transit ailesinin Avrupa'daki tek üretim merkezi. Ford Otosan tarafýndan Kocaeli’nde üretilen araçlar, Ford’un Avrupa ticari araç pazar liderliðini dokuzuncu yýlýna taþýmasýnda büyük rol oynuyor.
Ford Otosan’ýn otomotiv endüstrisinin sürdürülebilir ve teknolojik dönüþümüne liderlik etme vizyonu doðrultusunda inovatif ve verimli çözümlerle baþtan sona yenilediði Yeniköy Fabrikasý, yeni nesil Transit Custom serisinin dünyadaki tek üretim üssü konumunda.
“Geleceðin Fabrikasý” Yeniköy’de hattan inen ilk araç ünvanýna sahip olan yeni nesil Ford Transit Custom, “2024 Uluslararasý Yýlýn Ticari Aracý" (IVOTY) ödülüne layýk görüldü. E-Transit Custom, yenilenen fabrikada hibrit ve elektrikli versiyonlarýnda baðlanabilirlik özellikleriyle hattan inen ikinci araç.
Ford’un Avrupa’daki ticari araç üretim üssü olarak Ford Otosan’ýn mühendislik ve üretim gücünü küresel sahneye taþýma kararlýlýðýný ortaya koyan Yeniköy Fabrikasý, yaklaþýk dört kat büyüyerek 405 bin araca ulaþan yýllýk üretim kapasitesiyle dikkat çekiyor. Yeniköy’de üretilen araçlarýn yüzde 91’i ihraç ediliyor. Ford Otosan, üretim hacmini 2025 itibarýyla 900 bin aracýn üzerine çýkarmayý hedefliyor.
Ford Otosan Kocaeli Fabrikalarý ayný zamanda yüzde 100 esnek üretim kapasitesiyle hem içten yanmalý hem de elektrikli araçlarý üretebilecek Türkiye’deki ilk ve tek fabrika olma özelliðini taþýyor.
Ticaretin geleceðine yön verecek: Teknoloji, verimlilik ve performans için tasarlandý
Ford’un ikonik ticari aracý Transit Custom’ýn tam elektrikli versiyonu olan E-Transit Custom, teknoloji, verimlilik ve performansý bir araya getirerek ticaretin geleceðine yön vermeye hazýrlanýyor. Elektrikli güç aktarma organý sayesinde 337 kilometreye kadar menzil sunan bu araç, hem 100 kW hem de 160 kW motor seçenekleriyle müþterilerine farklý ihtiyaçlara yönelik çözümler sunuyor. E-Transit Custom, sýnýfýnýn lideri çekiþ ve yük taþýma kapasitesiyle dikkat çekerken, baðýmsýz arka süspansiyon sistemi sayesinde üstün sürüþ konforu saðlýyor. Geliþmiþ güvenlik ve sürüþ destek sistemleri, E-Transit Custom’ý ticari araçlar arasýnda benzersiz kýlýyor. Ford Pro'nun dijital yazýlým ve hizmet ekosistemi ile entegre edilen E-Transit Custom, iþletmelerin operasyonel maliyetlerini azaltmalarýna ve elektrikli araç geçiþini daha verimli bir þekilde gerçekleþtirmelerine yardýmcý oluyor.
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
Foreks
Metals Market
Montel News
Foreks Twitter
Döndü mü artýk mq, dönsün artýk mq
haber bloomberg,
Avrupa parlamentosu, Çin araçlarýna %45'e kadar vergiyi kabul etti...
Son düzenleme : logologo; 04-10-2024 saat: 16:48.
Tüm mesajlarým kendi subjektif ve kiþisel görüþlerimi içerir ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Felaket tellallarý yasta
dolar bazlý detsek çalýþsýn dolar bazlý desteðinde direniyor...
en azýndan þu periyotta dolar bazlý bir önceki alt desteðine hiç geri dönmemiþ eski dolar bazlý desteðikelrin çok az altýna sarkmalar olmuþ yer yer
BU SAYKOLAR 20 DOLAR 40 DOLAR HAYALÝ KURUYOR OLABÝLÝRLER MÝ? KÝM BÝLÝR?
yatrýým tavsiyesi deðildir tahmindir
Son düzenleme : logologo; 04-10-2024 saat: 16:44.
Tüm mesajlarým kendi subjektif ve kiþisel görüþlerimi içerir ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri