Çin gidiyeeeaah
haberde bir karmaþa var çin üretimi deðil çinden gelen diyor arada fark var, çinden gelen diyorsa byd manisayý etkilemez
Avrupa Birliði, Çin'den gelen elektronik araçlara yüzde 45 ek vergide anlaþtý
þaþýrtýcý deðil beklenen hamleydi nerdeyse yüzde 50 ucuza mal ediyordu ab nin rekabet etmesi mümkün deðildi yüzde 45 le çinin maliyet avantajýný dengelediler
Tüm mesajlarým kendi subjektif ve kiþisel görüþlerimi içerir ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
baþladýðý yerde býrakmazsanoýz adam deðilsiniz çok s..kk hareketler yaptýrýyorlar gene destekte býrakacakalr
Tüm mesajlarým kendi subjektif ve kiþisel görüþlerimi içerir ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Avrupa enerji için Rusyaya baðýmlý olacak hamleler yaptý ebesininkini gördü, bir daha herhangi birþey için ayný þeyi yaptýðýnda yine ebesininkini görür, batarya iþinde bu heriflerin önüne geçmeleri lâzým.
https://youtu.be/fdlJwyyTlHE?si=3lSJgHP7G5_uHeoA
Araba kullanmýyorum ama alsaydým güzel araba.
Tasarýmý da hoþ.
Fiyat rekabeti de olmasý lazým yalnýz.
Bu aracý yollarda 1 defa gördüm. O da belki test aracý idi. Þimdi vatandaþ bu arabayý niye alsýn, sebep ne olabilir? En basit örnek 1800 tale verip tesla model Y SR varken buna 3500 tale verir mi? Ben vermem. Ford otomobilde Avrupa için birþeyler yapmasý lazým. Geçen yeni kuga ya baktým, olmaz böyle birþey kapýlar kapanýrken çýkardýðý ses bile rahatsýz edici. Puma he keza öyle. Ford acilen þu PSA grubu dizaynýrlarýndan birini transfer etmesi lazým. Yoksa iþi zor, nispeten en çok sattýðý Fiesta'yý bitirdi, þimdi de Focus bitiyor, bakalým ne olacak...
Yer Ýmleri