Satýþlarý gördük ama önemli olan gelecek sipariþleri göremiyoruz. Güzel olacak umarým. YTD.
Satýþlarý gördük ama önemli olan gelecek sipariþleri göremiyoruz. Güzel olacak umarým. YTD.
Uzun vade yatýrýmcý olmaya çalýþýyor.
Hayin, hased ve fesad gundiler catlasin..
Verirse de sorun yok, vermezse de...
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
selamlar kasým 24 beklentim 55 civarý
aslýnda %700 de gelir mi dersin.
iki sene daha vermesin lütfen
enflasyon zemine oturana kadar beklesin
%900 yapsýn devam etsin.
iyi pazarlar.....
![]()
Geçen yýl kasýmda 10,5 milyar tl daðýtmýþtý. Geçtiðimiz yýl karý , evvelki yýlýn 2 katýndan fazlaydý. 20-22 milyar tl zaten normal olan Froto standartlarýnda
Þirketimizin, 26 Ekim 2023 Perþembe günü saat 11:00'da, "Akpýnar Mahallesi, Hasan Basri Caddesi No:2, Sancaktepe / Ýstanbul adresindeki Þirket Merkezi'nde yapýlan Olaðanüstü Genel Kurul toplantýsýnda, özet olarak aþaðýdaki kararlar alýnmýþtýr:
Ortaklara 10.443.081.600 TL tutarýnda nakit kar payý daðýtýlmasý,
- Vergi Usul Kanunu'na göre hazýrlanan kayýtlara göre daðýtýma konu 10.443.081.600 TL'nin:
15.633.687,40 TL'sinin diðer sermaye yedeklerinden, 1.130.228.395,19 TL'sinin yasal yedeklerden, 9.285.400.926,20 TL'sinin olaðanüstü yedeklerden ve 11.818.591,21 TL'sinin ise geçmiþ yýl karlarýndan karþýlanmasý; ayrýlacak 1.044.308.160 TL tutarýndaki ikinci tertip yasal yedeðin:1.563.368,74 TL'sinin diðer sermaye yedeklerinden, 113.022.839,52 TL'sinin yasal yedeklerden, 928.540.092,62 TL'sinin olaðanüstü yedeklerden ve 1.181.859,12 TL'sinin ise geçmiþ yýl karlarýndan karþýlanmasý,
Bana göre F-150 yi unutun satamaz ayný segmentte çok daha iyi opsiyonlar var, belki tek tük görürüz saðda solda, gerçekçi olmak gerek rekabet anlamýnda TR koþullarýna uyumlu deðil bence F-150 NÝN KADERÝ B-MAX olmaktýr
Son düzenleme : logologo; 13-10-2024 saat: 17:01.
Tüm mesajlarým kendi subjektif ve kiþisel görüþlerimi içerir ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
temettü vermesin borçlarý azaltsýn... 3 kuruþ temmettü verceðine býrakýn deðeri artsýn 2,5 kat fiyatý gitsin... eðer ki fordda aklý baþýnda birileri varsa amerikalý ortaðýda ikna eder þirketin verilerindeki bozulmayý bahane edip temettüyü þu enflasyonist ortamda karlýlýk düþerken borçluluk artarken nakit akýþý ..... görmüþken niyetleri varsa bile vazgeçirir....bile bile lades demenin analmý yok geleceði düþünerek söylüyorum... bozulmayý toparlamak telafi etmek hala mümkün... veriler bozulmaya devam ederse belli bir noktadan sonra dönüþ ve toparlama çok zorlu olur kaç bilanço bekletir bilinmez niye riske atalým, saðlýklý bir þirket olmak varken ama temettü vereceðiz gelenek bozulmasýn derlerse de eðer aklý baþýnda birileri varsa oraný düþük tutmalarý gerek...
þirket hasta olacak hasta... nasý süt versin nasýl saðacaksýn? ben bile fordu amerikalý ortaktan çok düþünüyorum :D aklý varsa amerikalý ortakta düþünsün þimdi alacaðým diye gelecekte ne olacaðý belli olmayan bir belirsizliðe sürüklenmenin anlamý yok
tahvil ihraç etmenin sonu yok iþin sonunda faiz yükü kanýrtýyor, yýllýk %7-8 EUR FAÝZ NE DEMEK YA? biraz Akýllýca davransalar tahvil ihraç etmesine bile gerek yok hep temettü inadý buna sebep, yatýrým matýrým borç yerine özkaynak aðýrlýklý yapabilir halbuki.... nasýl olsa gelirim eur diye rahat ama avrupa ekonomik olarak zora girse patlasa ne olacak?
bana göre bir kaç yýl temettü daðýtmamasý temel verilerini saðlamlaþtýrdýktan sonra temettüye dönmesi gerek tüpraþ aynýný yaptý temetüü daðýtmadýðý yýllar oldu, ne oldu? yatýrýmcý mý kaçtý? getirisi mi düþtü? þirket biraz toparlandýktan sonra temel verileri biraz iyileþtikten sonra gene temettü daðýtmaya baþladý, ama o zor dönemelerinde temettü daðýtsaydý ayvayý yemiþti TUPRAS...... fordda olan zaten otomatikman tuprastadýr da.... ticari, mazotsuz benzinsiz ELEKTRÝKSÝZ olmaz :D :D ALDIN TUPRASTAN TEMETTÜYÜ fordu zorlama... o bizim kýymetlimisssssss :D
Son düzenleme : logologo; 13-10-2024 saat: 16:55.
Tüm mesajlarým kendi subjektif ve kiþisel görüþlerimi içerir ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri