Originally Posted by ahsen2 1000 liradan temettüye girse yüzde 1.2 temettü verimi. Yüzde 1 için o kadar tantanaya değmedi. Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi Bir daha 1000 lirayı zor görürüz gibi geliyor. Ha eğer 4-5 sene vadede belki ve hatta belkide 1250 liraları... İnşallah yanılırım.
Originally Posted by CAL Bir daha 1000 lirayı zor görürüz gibi geliyor. Ha eğer 4-5 sene vadede belki ve hatta belkide 1250 liraları... İnşallah yanılırım. Burada dursun 17.10.2024 En geç 2026 yılında 2000 tl görmezse, sizde burada olursanız ben tam bir aptalım diyecek ve bunu kabul edeceğim.
Originally Posted by CAL Bir daha 1000 lirayı zor görürüz gibi geliyor. Ha eğer 4-5 sene vadede belki ve hatta belkide 1250 liraları... İnşallah yanılırım. Yükseliş potansiyeli görmediğin hisseyi neden taşıyorsun?
Originally Posted by martind Yükseliş potansiyeli görmediğin hisseyi neden taşıyorsun? Artık taşımayı düşünmüyorum, muhtemelen sene sonuna kadar çıkarım.
Originally Posted by CAL Artık taşımayı düşünmüyorum, muhtemelen sene sonuna kadar çıkarım. hamallığı ben yaparım yeter ki yüküm ford olsun :D
Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.
Forum Rules
Yer İmleri