https://t24.com.tr/haber/cinli-otomo...uracak,1192451
Cinliler geliyeaaaaah diyorum
https://t24.com.tr/haber/cinli-otomo...uracak,1192451
Cinliler geliyeaaaaah diyorum
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
istatistik her zaman yanýltýr :D mottosunu unutmadan
Hisse Baþý Satýþ 280' a göre
Hisse Baþý Satýþ 310' a göre
Hisse Baþý Satýþ 330' a göre
Hisse Baþý Satýþ 360' a göre
Hisse Baþý Satýþ 390' a göre Bunu beðendim :D
Hisse Baþý Satýþ 440' a göre
Hisse Baþý Satýþ 520' a göre
Not : 11 . deðer yani sanýrým 2023/9 bazý siteler 37,08 bazý siteler 16,23 gösteriyoýr tahmin verisi olarak 37,08 yÝ aldým ama içim rahat deðil o deðeri 16,23 alarak regresyonu tekrarlayacaðým
Son düzenleme : logologo; 27-10-2024 saat: 21:46.
Tüm mesajlarým kendi subjektif ve kiþisel görüþlerimi içerir ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
istatistik her zaman yanýltýr :D mottosunu unutmadan
Hisse Baþý Satýþ 280' a göre
Hisse Baþý Satýþ 310' a göre
Hisse Baþý Satýþ 330' a göre
Hisse Baþý Satýþ 360' a göre
Hisse Baþý Satýþ 390' a göre Bunu beðendim :D
Hisse Baþý Satýþ 440' a göre
Hisse Baþý Satýþ 520' a göre
Not : 11 . deðer yani sanýrým 2023/9 bazý siteler 37,08 bazý siteler 16,23 gösteriyor tahmin verisi olarak 16,23 ü aldým , ilk regresyonda 37,08 alýnmýþtý
Son düzenleme : logologo; 27-10-2024 saat: 21:46.
Tüm mesajlarým kendi subjektif ve kiþisel görüþlerimi içerir ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
S400'ler geldiginde f35 programindan cikarildik
Çinliler geldiginde degil ama ,fabrika tam kapasite uretime gectigi anda da gümrük birliðine son verirler.
Kim bilir, stellantisin tofas uretimini sonlandirmasinin sebebi belki de budur. Fordun binek arac uretimini romanyaya planlamasi...
Yalniz samsun seçimi enteresan olmuþ. Lojistik bir avantaji mi var acep? Tamam deniz kenari ama...
Çinliler zaten rusyada malini satiyor, avrupalinjn biraktigi fabrikalari devraldilar.
Samsun Limaný: Bin 756 metre rýhtým uzunluðuna sahip liman yýlda bin 130 gemi kapasitesi vardýr. Rýhtým kapasitesi ise 2 milyon 380 bin ton/yýl olarak bilinmektedir.
Samsun limaný Karadeniz Bölgesinde Türkiye’nin en büyük limanýdýr. Karadeniz’de demiryolu baðlantýsý olan tek intermodal limandýr.
Samsun Limaný deniz hinterlandý Gürcistan’ýn Batumi, Poti ve Suchumi, limanlarý; Rusya’nun Soçi, Tuapse, Novorossiysk, Azak denizinde Azov, Taganrog, Jdanov, Yalta, Berdyansk,Geniçesk; Kýrým’da Mis.Kýz-Oðul, Feodosiya, Yalta, Todor, Sevastopol, Yevpatorskiy; Ukrayna’da Nikolayev, Odesa, Ýliçhevski; Romanya’da Konstanta; Bulgaristan’da Varna limanlarý ile deniz taþýmacýlýðý yapmaktadýr.
2 yarýda(3. ve 4. çeyerek) toplam 80 tl hisse baþý kar olsun yeter, genelde ilk 2 yarý(ilk 2 çeyrek) * 2 = 2. yarý ( 3 ve 4. çeyerek) yani froto genelde ilk yarýyý 2 ye katlýyor 2. yarýda..... umarým ayný trendi devam ettirir ve 120 tl (130) ortalama hbk ya ulaþýrýz... 100 ve altý(80) kötü senaryo 140 ve üstü(150-160) iyi senaryo... 120 ye fitim :D
ÝKÝNCÝ YARI ÜST :D
SATIÞ ADETÝ VE KAR MARJINA GÖRE SENE SONU HBK TAHMÝN
GERÇEKLEÞEN ( ÝLK YARI)
GERÇEKLEÞEN MARJI ( ÝLK YARI KAR MARJI) NA GÖRE HBK TAHMÝN ( PESÝMÝST MELANKOLÝK KARAMSAR SENARYO)
7M 3. ÇEYREK KAR 20 HÝSSE BAÞI KAR TAHMÝNÝ YAPANLARA KIZMAYIN ÝYÝ BÝR SÜRPRÝZ YAPMAZ ÝSE DAYANAK YUKARDA AÞAÐIDA
![]()
Son düzenleme : logologo; 28-10-2024 saat: 01:45.
Yer Ýmleri