Ben onu bunu bilmem ,tek þeyi bilirim , o da þudur;Froto endeksin yönünü tayin eder.....
Bir ralli mi baþlayacak?En önce DÝKÝNE DÝKÝNE FROTO gider.Diðerleri arkadan gelir..
FROTO nun raliisi bittiðinde iþte o zaman yan hisselere geçeceksin...
FROTO artýk yeni bir ralliye baþladý.3-5 ay sürer ve 1800-2000 aralýðýna kadar sürer bu rallisi .
Yatýrým tavsiyesi deðildir
Tüm mesajlarým kendi subjektif ve kiþisel görüþlerimi içerir ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Arkadaþlar yakþamlar,
Froto sayfasýný okumuyorum son 3-4 gündür çünkü benim moral sýfýr sýfýr sýfýr.
Daha önce defalarca yazmýþtým, hemen her gün veya 2 günde bir sat al yapýyordum. 910 lar civarý yine sattým, þerfsiz tahtacý bir sürdü yukarý gitti 970 lere.
Kaldým mý elimde 8 trilyor dolar nakitimle. Bi kaç gün bekledim geri gelir diye gelmedi. Sonra baktým böyle olmayacak 970 ler civarý al sata baþladým. Ordan da bi topukladý 1.100 - 1.200 lere ve bu son 10-15 gün içinde portföy olarak büyümeme raðmen Froto'larýmýn %10'unu kaybettim.
Ben de kýzdým her gün al sata baþladým.
Artýk þöyle yapýyorum, (rakam ve sayýlar uydurmadýr) 1 mn lira nakitimle örneðin 1.000 liradan 1.000 lot alýp fiyat 1.015 olunca 15.000 lira kazanmýþ oluyorum (15 lot parasý) 985 lotu satýyorum ve portföyümde 15 lot Froto ve yine 1 mn lira nakitim olmuþ oluyor.
Bu iþlemi gün içinde 7-8 kere yapmaya çalýþýyorum. Tekrar eski lot sayýma ulaþmak amacýndayým, al sat, sat al çok riskli iþler. Daha önce yaptýðým sat al iþlemlerinden kazandýðým paralarla baþka hisseleri biriktiriyorum, onlarý bozup Fort almak istemiyorum, kýssadan hisse Fortunuz varsa ve sat al yapacaksanýz aç gözlülük edip tüm lotlarýnýzla bu iþlemi yapmayýn.
endekse baðlý tabi endeskte rekor bizde de yeni rekor neden olmasýn lakin ver çoþkuyu olayalrýna temkinliyim :D ÝÇÝMDEN UFAK BÝR DÜZELTME YAKIN MI DÝYESÝM GELÝYOR takipteyim yakýndan hele þu 9600 üsütne atsýn bir..... belki atmadan bir düzeltme daha yapar güç toplamak adýna bilemiyorum tabi tahmin ytd
Tüm mesajlarým kendi subjektif ve kiþisel görüþlerimi içerir ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri