Originally Posted by
Oralet_Osman
Arkadaþlar yakþamlar,
Froto sayfasýný okumuyorum son 3-4 gündür çünkü benim moral sýfýr sýfýr sýfýr.
Daha önce defalarca yazmýþtým, hemen her gün veya 2 günde bir sat al yapýyordum. 910 lar civarý yine sattým, þerfsiz tahtacý bir sürdü yukarý gitti 970 lere.
Kaldým mý elimde 8 trilyor dolar nakitimle. Bi kaç gün bekledim geri gelir diye gelmedi. Sonra baktým böyle olmayacak 970 ler civarý al sata baþladým. Ordan da bi topukladý 1.100 - 1.200 lere ve bu son 10-15 gün içinde portföy olarak büyümeme raðmen Froto'larýmýn %10'unu kaybettim.
Ben de kýzdým her gün al sata baþladým.
Artýk þöyle yapýyorum, (rakam ve sayýlar uydurmadýr) 1 mn lira nakitimle örneðin 1.000 liradan 1.000 lot alýp fiyat 1.015 olunca 15.000 lira kazanmýþ oluyorum (15 lot parasý) 985 lotu satýyorum ve portföyümde 15 lot Froto ve yine 1 mn lira nakitim olmuþ oluyor.
Bu iþlemi gün içinde 7-8 kere yapmaya çalýþýyorum. Tekrar eski lot sayýma ulaþmak amacýndayým, al sat, sat al çok riskli iþler. Daha önce yaptýðým sat al iþlemlerinden kazandýðým paralarla baþka hisseleri biriktiriyorum, onlarý bozup Fort almak istemiyorum, kýssadan hisse Fortunuz varsa ve sat al yapacaksanýz aç gözlülük edip tüm lotlarýnýzla bu iþlemi yapmayýn.
nasýl kýydýn o lotlara ya :D ben kýyamýyorum .....lot arttýrmak kar etmekten daha zor.. BÝRÝKTÝRDÝKLERÝMDEN oluþan uzunlarýma asla dokunmam kýsa çok cüzi bir lotla yaptýðým dönemlerde çok baþarýlý olduðum söylenemez günlük al sat bana göre deðil kurtlarLA tango kolay deðil :D belki sende 1 -2 ki fýrsat görürsem hareket düþünür ölçer biçerim o kadar ölçer biçerim ayrýntýya inerim ki ben ölçene kadar fýrsat kaçar bu fýrsatlarýn kaçmasýndan hiç piþman olmadým piþman etmedi ford aldýðýma hiç piþman etmedi fordda olsun tüpraþta olsun geçmiþte ne zaman az buçuk satsam hep piþman etti o yüzden býraktým :D sadece fantezi yapýyorum o kadar olsaydý nolurdu sorusuna cevap olarak
Tüm mesajlarým kendi subjektif ve kiþisel görüþlerimi içerir ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri