ele güne rezil ettiler bizi saçma sapan ergen sayýlabilecek özde youtuberlar sözde piyasa analistleri bile analiz adý altýnda endeksle yükselen kaðýtlarla karþýlaþtýrýp Allah fordun yatýrýmcýsýna sabýr versin deyip kahkahayý basýyor ... belki bilmediklerinden ama gene de ilk bakýþta iyi bir izlenim deðil koskoca ford yani
Tüm mesajlarým kendi subjektif ve kiþisel görüþlerimi içerir ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Almanlar ýn enerji mliyetelri rusya olaylarý yüzünden USA VE ÇÝNE göre 3 katý artmýþ eur da çöküyor 4. çeyrek bari kötü etkilenmese, Almanya Japonya gibi USA iþgali altýnda 2. dünya savaþýndan beri... onalrýn sözünden çýkamýyorlar malesef... kendi ülkelerinin yualrý baþkalarýnýn elinde yoksa birleþ rusyayla ekonomik anlamda rusyanýn ucuz enerjisi almanyanýn teknolojisi ve sanayisi deðil avrupanýn USA nýn Çinin hatta dünyanýn ... bellerler ama nerde Almanlarda o yürek
Tüm mesajlarým kendi subjektif ve kiþisel görüþlerimi içerir ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Az yatiran az kazanir finansmete abim.
Kagidi bulursun yeterli almazsin yeterli alirsin erken satarsin yani hic bir zaman HEKTS gibi hepsini birden tutturamazsin.
Ben erken aldim, yeterli aldim, uzun sure bekledim, tepe sayilabilecek bir yerden de ciktim ama yuzde 50 dusunce geri donup tekrar alarak hayatimin hatasini yaptim, bir cuval inciri berbat ettim.
Sen sen ol benim hatalarimdan da bir seyler ogren![]()
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
fýrsat çok lakin fordumuz gibisi yok, DÖNÜP DOLAÞIP GENE ONA TUTULUYORUM SANKÝ ÝLK DEFA GÖRMÜÞ GÝBÝ :D 6 dolardan 36 a dolara giden dolar bazlý yýlda ortalama yüzde 10 büyüyen kaç þirket var ??? Fordun yeri ayrý gerisi výz gelir týrýs gider....herkes aklýný baþýna alsýn :D YTD
Dolar grafiði beni rahatsýz ediyor...
Son 3 aylýk takasta yabancýnýn satýþtaki oraný %63..
Alýcý tarafta emeklilik fonlarý %74 ile ilk sýrada..
Yani adamlar çýktýklarý malý þimdilik emeklilik fonlarýna park etmiþler..
Froto biraz dinlenecek bence ..
Sonra devredilen mal gene parktan alýnacak ve yukarý gidecek....Döngü devam edecek...
Kýsa vadeciler burada sinirlenecek bir süre..Uzun vadeciler huzurla temettümüzü bekliyorum yazacak...
Bist in en iyi þirketi bence.....Bol kazançlar...
Son düzenleme : emregunes; 24-11-2024 saat: 02:23.
Yer Ýmleri