Hepi topu 4 tane ihtiyar geyiði engellemek yetiyor.
Çiçek gibi oldu baþlýk.
Spam yapmak için dogmuþlar resmen
Hepi topu 4 tane ihtiyar geyiði engellemek yetiyor.
Çiçek gibi oldu baþlýk.
Spam yapmak için dogmuþlar resmen
Huzur RET tusunda.
Temettu 26 sinda hesapta
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Kesinlikle doðru dogru söze ne denir .. lakin
Bizim yerlimizde de yabancimizda da illa bir þark kurnazlýðý oluyor iþte bazen böyle ters teptiði zamanlarda oluyor, birileri had ve sýnýrlarý hatirlatilatýveriyor :D khoc bile olsan .... Eskisi gibi abilerini çaðýrýp bu bana vurdu diye aðlamak artýk pek sökmüyor. Baþtan bazý þeyleri hesaplayýp profosyonel davranmalarý gerekirdi... Garb kurnazlýðý orasý ayrý hikaye :D garp kurnazlýðý tabi daha profosyonel öyle kolay tufaya gelmez, þark kurnazlýðý gibi deðil
Son düzenleme : logologo; 24-11-2024 saat: 21:51.
Tüm mesajlarým kendi subjektif ve kiþisel görüþlerimi içerir ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Siesta kardeþ ihtiyarin biri bensem yani sadece forumdakilere yazmiyoruz kiþiye özel bir þey de yazmýyoruz dileyen okur dileyen okumaz...zorla okutmuyoruz...ciddi bir sesiz kitle var... hem forum bos kalmasin hem bilgimizin zekatini verelim farklý bakýþ açýlarýný görelim diye yoksa boþa goy goy deðil redle geç forum kimsenin tapusunda deðil herkes fikrini araþtirmasini tahminlerini istediði þekilde yazabilir... Geyik olayýna gelince kesinlikle geyik deðil Sizde "geyik" olmayan bir seyler yazin da görelim mesala Sizde bir tahmin yapin satis kar her neyse temele dönük bir þeyler ...sizi de görelim öyle ben halepteyken þu kadar arþýn atlardim demekle olmaz halep ordaysa arþýn burda derler adama, red olayýna gelince ben kimseyi redlemem tahammulsüz deðilim, public platformlarda her fikre bakar deðerlendirir inceler ise yaramazsa gecer yararsa kendimi upgrade ederim geliþime açýðým orta çað avrupasý kafasýyla hareket etmem
Son düzenleme : logologo; 24-11-2024 saat: 22:09.
Tüm mesajlarým kendi subjektif ve kiþisel görüþlerimi içerir ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Aslinda çinin bu hale gelmesini saðlayan da batý gercek þu ki batýlý iki güç kapýþiyor diger ulkelerde buna göre posizyon alýyor mesala tek bir amerika yok demokratkar ve cumhuriyetciler kapýþan iki farklý kanadýn aparatý abd de... 2008 krizinde sermayeyi çine taþýdýlar resmen soydular abd yi büyük kapýþma oldu hala kapýþýyorlar...ne olacaksa bu on yýl icinde olup bitecek omrunuz olursa görürüz...
Yer Ýmleri