selam arkadaþlar fýrsat bulmuþken bir uðrayayým dedim trye çinliler akýn etti bu da diðer oyuncular için belirsizlik yaratýyor binek de zaten durum malum bu adamalr ticariye girerse iþte o zaman .... tuttuk DEMEKTÝR....bence bir diðer olumsuz durum ford yatýrým yaptý ama yatýrýmlar henüz karlýlýða yansýmýþ deðil ben analiz ettiðimde yapýlan yatýrýlmalarýn karlýlýðý henüz arttýrdýðýný göremiyorum, belki tam aðacýn meyvesini yiyecekken çinlilerde aðaç dikiyor onandandýr bilemiyorum belki sektördeki belirsizliktir...Yatrýmlarýn akrlýlýða etkisi umarým geçmiþte olduðu gibi geç te olsa karlýlýða yansýr...bir diðer husus kur kurun bu kadar baskýlanmasý ihracat odaklý þirketlere yaramaz, Euro nun güçlenmesi ab de iþler iyi gidiyor diye deðil trumpýn dolarý zayýflatmak istemesi yüznden rekabet için
yukarda 1 kaç mesajý okuyabildim f/k bakarken prospektif bakmak gerekir yani eps kar tahmini yapýp ki burda analzici yeteneði önemli mevcut fiyatla iliþiklisini belirlemek yani fk ya ileriye dönük bakmak iyi ama zayýflýðý tahmin gücnün belirsizliði yýllýklandýrýlmýþ bakmak daha ayakalrý eyre basan bir durum sektördeki durum bize has ddeðil ç.inliler abd yi avrupaayuý diz çöktürmek için ellerinden geleni yaptýlar dieðr oyuncular çi,nin bu kadar hzýlý ilerleyeceðii tahmin etmedikleri için cevap vermekte geciktiler avrupalýlar amerikalýlar çinlileri överken aðlamaklý övüyor bilemem anlatbiliyor muyum
neyse herkese selamlar
Son düzenleme : logologo; 31-05-2025 saat: 13:02.
Tüm mesajlarým kendi subjektif ve kiþisel görüþlerimi içerir ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri