her bilanço adil deðeri hesaplayýp grafiðe yapýþtýr bir kere..benim grafikte 126 çizgisi durur..
ha önceden 126 ya geldi,geçti..gözyaþýna bakmam çýkarým..ilk bakacaðým þey neyi fiyatladýðýdýr..aklýma yatmazsa beklerim..
2 türlü beklersin...ya bilançoyu yada bu mesnetsiz yükselmenin düzeltmesini...her ikisinde de para kazanýrsýn..
þimdi;
sana al ve sat diye 2 tuþ vermiþlerse her maldan çýktýðýnda akabinde hemen almak zorunda mýsýn?
beklemeyi de bileceksin..
düþüþün fibo su sana yükseliþ mertebelerini verir ise, yükseliþ sonunun fibo su da sana alým yerlerini vermez mi?
düþüþde dediðimiz 0,618-0,786 stratejisi, yükseliþ fibo sunda da geçersiz mi?
kaldý ki sadece fino stratejisi yok elimizde...kenarda indikatörler de var..
RSI8/14 stratejisini anlattýk..arkadaþýn bir yazdý..sadece onla bile kazanýyorum dedi..var paylaþýmlarýmýzda..
biraz da sen merak edeceksin..en azýndan temel þeyleri öðrenirsen bizde burda zorlanmadan stratejilerini anlatýrýz..
nasýl fibo atacaðýný bilmezsen, ben nasýl anlatýrým sana zihniyetini...hadi onuda anlatýrýzda bizede yazýk..
YouTube da var bir dünya..ben kalanýný anlatýrým..
126 yý geçerse yada deðerse ne yapalým;
þanslýsýn ki bilanço dönemine girdik..126 yý vurursa ben çýkarým..bilançoyu beklerim..zaten az kaldý..adil deðeri günceller,zaten yükselmiþ 2 mum düþtükten sonra yükseliþ filo sunu atar alým yerlerinde pusu kurarým..
bu döngü mahþere kadar böyle gider..
Temettü tahminlerinizi alabilir miyiz sayýn ortaklar?
Syg...
Yer Ýmleri