Dudu abinin bir ara X (twitter) kanalı vardı, iyi de gidiyordu. Sonra buraya geri döndü.
Bir ara da ttkom başlığında hisse başına kar tahminleri yapardı oradaki ekürisiyle.
Osman'ım,
grafik inde ki herşeyi temizle ve 2 tane RSI at..
üstteki RSI ın ayarlarına git ve aşağıdaki gibi değerleri gir kapat
aşağıdaki RSI da ise ;
eğer paralı sürüm kullanıyorsan ve hacim verileri de varsa, hacim ağırlıklı hareketli ortalam yani haho da vardır.
indikatör üstüne indikatör eklemeyi de biliyorsan RSI ın üstüne hacim ağırlıklı hareketli ortalamayı ekle ve değerini 37 yap...
eğer paralı sürümün ve hacim verileri yoksa dert değil..
bu sefer üstte yaptığımız gibi yine RSI ayarlarına gir ve;
8 i 14
sma yıda yani 14 olanı da 34 e ayarla..
2 kırmızı çizgi arası yükseliş trendi..trendi sana alttaki RSI söyler..prensip ne idi: RSI , sinyal çizgisini yukarı keserse gir,aşağı keserse çık idi.. üstteki RSI 8 ayarını daha önce paylaşmıştık..sırf buna göre de trade yapsan zarar olasılığın çok düşük..
peki alttaki RSI ne için..
alttaki sana, akıntıya karşı yüzüp yüzmediğini söyler..düşüşlerin yada çıkışların fake olup olmadığını söyler..düştü diye satma alttaki büyük resme bak , panik yapma daha fazla kazanacaksın der..
A bölgesine bak..
yukardaki sana benim işim bitti, trend aşağı çık dedi..
Osman ne dedi: dur bakalım dedi, panik yok ,bir ağa ya bakalım ne der, akıntı ne tarafa , o ne derse..
Osman alttaki RSI baktı..sıkıntı yok,hala yükseliş devam bu keriz silkeleme dedi..ben sinyal çizgisini daha aşağı kesmedim..devam et dedi.takipte kal..
takipte kaldığı gibi birde üstüne nasıl para kazandı ona da bakalım..
Vay Gürsel abim çok teşekkürler.
Huzurla temerrütümüzü bekliyoruz.
Yer İmleri