"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Tuncay yapmis...
Siz de yapabilirsiniz...
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim önceleri seni kandırmış falan sanıyordum ama sen bayağı bayağı uçmuşsun ne dim Allah yolunuzu açık etsin.
Ben elimden gelenden fazlasını yaptım burada. Bu topicte yazdıklarımı herkes iyi okusun en başta ziyaretçi olanlar.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Herkese dovletin gucunu gostermek lazim.
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Öyle bir gücün varsa sen önce git Tuncayın yediği naneleri öğren daha fazla masal dinlemeye niyetim yok benim.Selam söyle şikayet etsin.Yalnız kim olduğumu öğrenince ağlamak yok.
Geçen yıl Mart Nisan ayında 1 yıl sonrası için (bugünler için) verilen hedefler ortalama 160 lira civarıydı ama biz 98 liradayız.
Yer İmleri