Originally Posted by sindoma53 lunapark diye boşuna demiyorum ama herkesin jetonu aynı bozkurt bazen avın sana gelmesini bekleyecen Herif sert fışkırttı, yarın muhtemelen önce günün tepesini bulur sonra günün dibini arar. 1 Ağustos tan beri 4 gündür testere oluy
23 mart 128 garan Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by SEL bildiğin t...şk geçiyor patron.. .. )) hem nasıl....)
Anlam, hergün bizim kendi çabamızla kurduğumuz bir[I][U] hayattır.
Ensar az birsey geri çekti açıklarını olan biten birsey yok Zaman olsa en dibe atar yine
Originally Posted by *Bozkurt Herif sert fışkırttı, yarın muhtemelen önce günün tepesini bulur sonra günün dibini arar. 1 Ağustos tan beri 4 gündür testere oluy Bugun atlı karıncada dolaştırdı milletiolduğu yerde daire çiziyor
Piyasayı parmağında oynatan kurum 2 milyar satışı 1.5 milyara düşürdü, endeks yeşile yaklaştı!
Originally Posted by sindoma53 Bugun atlı karıncada dolaştırdı milletiolduğu yerde daire çiziyor Çuvalı dolduramadı, arayış içinde Herif daş mı yesin bikaç gün testereye devam Elbet çuval dolucak, sonra bi tarafa sert sürecek
Originally Posted by berkimcans Piyasayı parmağında oynatan kurum 2 milyar satışı 1.5 milyara düşürdü, endeks yeşile yaklaştı! Bu kurumun 4 ayi aşkındır 150 milyar üzeri satışı var İyi yere tezgah acti
Forum Rules
Yer İmleri