basarilarinin devamini dilerim....birtanem....
basarilarinin devamini dilerim....birtanem....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Kuzu 16 TL den almak istedi, 31.70 den verdim ona. Hayrını görsün. 😊
Geçen Ekim ayından beri FAB veya QNB ile bir hisse satışı anlaşması olacak diye dedikodular aldı başını gitti. Böyle olsaydı 2.5 DD den okutmak çok kolay olurdu. Gelgelelim bu dedikodular realize olmadı bir türlü. Demek ki vınlama zamanı geldi. Allah bereket versin deyip geleceğe bakmak lazım.
Ful nakitteyim (PPF) elimde hisse yok
Yakında İsraile amcamı kuzenleri yeğenleri ziyarete gideceğim. Hayfa'ya çok fazla füze düştü ama ölen veya yaralanan yok bizden. Tekne hazır. Çeşme Girit Güney Kıbrıs Hayfa seferine çıkacağım. 3 aylık bir tatil / ziyaret olacak bu. Buradakilere iş rastlığı ve bol kazançlar diliyorum. 😊
Trendhound bu işi bilmiyor, en dipten alıp en tepeden satamıyor, halbuki burada yaptığı her işlemde bunu başaran bir arkadaş var.
Dünyanın en güvenli yerine gidiyorsun hocam. Adamlar 500 füze yolladı en fazla 50'si düştü. Bize 500 füze yollasalar 600 füze isabet ederdi, şaka olsun diye söylemedim rakamı.
Yer İmleri