AI olduðu yönünde þüpheler vardýYenilenmiþ versiyonu bekliyoruz, özletmesin bu kadar kendini.
Ýþlerim daha yeni bitti. Son 3 haftadýr teknemi yenilemekle meþguldüm. 2014 modeli 12 yaþýndaki teknemi daha büyük ve sýfýrdan farksýz 19 metrelik 2024 model Beneteau Oceanis Yacht 60 ile deðiþtirdim. Yunan adalarýnda acil satýlýk bir tane buldu benim yat brokýrý, eskisini sat yenisini al derken 3 hafta harcandý. Eskisi ucuza gitti ama yenisini de oldukça iskontolu piyasa rayicinin %20 altýndan aldým acilen satýldýðý için. Ýþte benim yeni oyuncaðým:
https://www.beneteau.com/oceanis-yacht/oceanis-yacht-60
14.19 ortalama maliyetle ÝSCTR aldým (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kaðýt.
14.19 ortalama maliyetle ÝSCTR aldým (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kaðýt.
Ben burada yokken FENER %400@2TL bedellisinini tamamladý. Bölünmüþ fiyat 3 TL nin altýna sarkar hatta 2.50 ye deðebilir diye düþünüyordum ama 3.05 in altýna inmemiþ. Saðlam durdu hisse bravo FENER e.
Sportiflerin hepsi aþýrý sulanmýþ durumda, bunlardan uzak durmak lazým. Ancak ve ancak çok avantajlý ve çok düþük riskli seviyelerden alým yapmak lazým örneðin FENER için 2.5 TL GSRAY için 1 TL nin altý gibi seviyelerden.
BJKAS 436 milyon lot hisseyi tahtada boþaltacak fýrsat kolluyor, SPK dan satýþ onayý gelmiþ, halka açýklýk oraný %29 küsürden %40 a çýkacak, akabinde de sermayeyi muhtemelen %400 arttýracak yani yeni bir bedelli muhtemelen yolda.
Yer Ýmleri