Altın bir an önce 5420 USD üzerine atıp ath yani 5600 leri de geçmeli yoksa bollinger içinde kalan 2. tepe olma ihtimali belirir.4900 USD altında olabilecekleri de kimsenin bünyesi kaldırmaz.
Altın bir an önce 5420 USD üzerine atıp ath yani 5600 leri de geçmeli yoksa bollinger içinde kalan 2. tepe olma ihtimali belirir.4900 USD altında olabilecekleri de kimsenin bünyesi kaldırmaz.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Altın şişik, hem de az buz değil bayağı şişik. 1 ons altın çıkarma maliyeti 1250 dolar ama spot ons fiyatı 5150 dolar. 1 e 3 den fazla marj var burada, yok böyle bir dünya. Şirketler %10 luk marjlarla iş yapacak, altın madencileri için %300 den fazla marj olacak. Ne o güvenli limanmış. Yerim böyle güvenli limanı.
14.19 ortalama maliyetle İSCTR aldım (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kağıt.
Tamam güvenli liman kavramı geçerlidir ama bir incele bakalım bu güvenli limanın maliyeti neymiş. Sadece sazanlar güvenli limana fiyatına bakmaksızın demir atar. Bilinçli olanlar araştırmasını yapar, getiri götürü eğrisine bakar, risk kazanç potansiyelini inceler, avantaj var ise o güvenli limana demir atar. Altın şişmiş köpük yapmış, millet hala güvenli liman masalıyla altına atlıyor
14.19 ortalama maliyetle İSCTR aldım (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kağıt.
Valla iyi oldu Ayhancım. Bugün fena bir swan dive yaptı amiral 13.31 e kadar. HALKB ye herhangi bir mali ceza kesilmeyecek, bu da çok olumlu. Milyar dolarlar konuşuluyordu ama ben gelse gelse 200 milyon dolar civarı bir şey gelir diyordum, hiç mali ceza gelmeyecekmiş. Bankaların eurobond risk primi ve dolayısıyla da borçlanma maliyeti düşmüş oldu böylece,
Brent Ham petrolünün önümüzdeki 12 aylık futures fiyat eğrisini buraya yapıştıracaktım uğraşmak zor geldi. 1 yıl sonraki 2027 Mart vade fiyatı 65 dolar. Fiyat eğrisi 45 derecelik negatif bir eğimle lineer olarak soluğu 65 dolarda alıyor Mart 2027 de.
Yer İmleri