Sayın hocam, mütevaziliğin bu kadarına da pes doğrusu. O tahvil fiyatlamasını ancak sizin gibi en üst düzey bir akademisyen yapabilirdi. Yaptığım hataya işaret edip doğru tahvil fiyatını verdiğinizde sizin notunuzu vermiştim. Gerçek isminiz ile alakalı bir tahminim var ama aramızda kalsın. Saygılar.
14.19 ortalama maliyetle İSCTR aldım (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kağıt.
Hisse Net Forumunda aslında kaliteli, deneyimli, bilgili, piyasa ile doğrudan ilintili, üst düzey akademisyen seviyesinde pek çok katılımcı var. Enteresan olan da şu: Buradakilerin çoğu bunun farkında değil.
14.19 ortalama maliyetle İSCTR aldım (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kağıt.
TH sizin tekne Bodrum Marinada Park edilmemiştir umarım!
SPK Düzey 3 lisansı bu ülkedeki en üst seviye bankacılık ve finansal piyasalar lisansıdır. Beyefendi hocamda bu lisans 20 yıldır var, bende de öyle, buna ilaveten CFA UK lisansım da var ki tüm AB ülkeleri ile ABD de geçerlidir bu. Ama SPK Düzey 3 ün üst seviye bir yetkinlik ifade ettiğini düşünmüyorum her ne kadar TR deki en üst seviye sermaye piyasaları lisansı olsa da. 12 dersi 60 ortalama ile ver, lisansı kap. Bu kadar kolay olmamalı.
Yer İmleri