Originally Posted by
Zdx&Lunar Soul
Th beni yanlýþ anlama sen iþinde iyisin ama bu ülke senin bildiðin diðer ülkeler gibi deðil. Bu ülkede her ne iþ olursa olsun mutfaðý bilmek lazým. Misal Ýstanbulda tek bildiðim þey wc ye bile gidecek olsan tanýdýk olacak
Cidden bazý tahtalarýn topiclerinde her gün yazsam spekleri aç kalýr. Adamlar herkesi salak yerine koymaya kalkýþýyorlar sanki bir tek bu iþleri bilen onlar.Len bari yukarý alýrken hacim var aþaðý yaparken hacim yok bu en basit raconlarý bari bilin ya.Bir öðrenmiþler robot tetiklettirme ne teknik kurallara riayet ediyorlar ne de baþka bir þey herþeyi yaparýz sanýyorlar. Bu piyasa bunlarýn alayýný ayýklayacak bir noktada ben o günü bekliyorum.
Burayý okuyanlar varsa her cebine 3-5 mln u koyan kendisini borsacý sanmasýn. O kadar belli oluyor ki acemilikleriniz tahtalarda beni bir radar gibi varsayýn.
Sonra bir de 3-5 farklý kurum kullandý mý ne yaptýklarýnýn anlaþýlmadýðýný falan sananlar var. Cidden o derece komik iþ yapanlar var.
Hocam,
'Bu Ýþin Mutfaðý' adý altýnda bir baþlýk açsanýz ve mutfakta olan bitenleri, dönen dolaplarý organize ve detaylý bir þekilde anlatan yazýlar yazsanýz daha iyi olur. Paragraflarýn içine sýkýþtýrýlmýþ bir iki cümle ile geçiþtirilen ve çoðu kapalý ya da imalý olan cümlelerin okuyan kimseye faydalý olabileceðini sanmýyorum. Hem tecrübelerinizden de istifade edilir.
Ne dersiniz?
"Ýyi bir planýn en büyük düþmaný, mükemmel bir planýn hayalini kurmaktýr."
Clausewitz
Yer Ýmleri