Bence gayet iyi bir zamanlama sadece biraz standart sapma o kadar.
Herşeyi anladım da bu yenilenebilir enerji hisselerine neden verirler cidden hiç anlamış değilim.
Bu şartlarda kredili kaldıraçlı işlem nedir ayrıca hiç zamanı değil batırır.
Bence gayet iyi bir zamanlama sadece biraz standart sapma o kadar.
Herşeyi anladım da bu yenilenebilir enerji hisselerine neden verirler cidden hiç anlamış değilim.
Bu şartlarda kredili kaldıraçlı işlem nedir ayrıca hiç zamanı değil batırır.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
14.19 ortalama maliyetle İSCTR aldım (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kağıt.
14.19 ortalama maliyetle İSCTR aldım (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kağıt.
Panik ortamında en iyi strateji stay put stratejisi, yani hiç bir şey yapmamak. Teknede acil durum seyri ile örtüşen bir durum bu. Mümkün olduğunca önlemini alıp 12 şiddetindeki kasırganın geçmesini beklemek lazım, tabii Allah'a sığınarak. Böyle durumlarda Ayetel Kürsi okumak çok işe yarıyor, başıma geldiği için biliyorum. Ateist olsam da Ayetel Kürsi'yi bilirim, okurum da, ne de olsa Müslüman bir ülkede yaşıyorum. İslam dininde en muteber dua budur. 😊
Her zaman olduğu gibi ben aldıktan 1 işgünü sonra hisse soluğu 13.31 de aldı. Maliyet 14.19. Ben sattıktan sonra da sattığım hisse roketliyor. Bu sefer masada para bırakmayacağım, masadaki kırıntıları bile silip süpüreceğim.
Zamanlamamda sorun var. Piyasayı layıkıyla okuyamıyorum, piyasa ile harmoni içinde değilim. Son 1 yıldır böyleyim, nedenini bilmiyorum. Konsantrasyon eksikliği ortaya çıktı bende son zamanlarda.
Kendi iş alanımda bitirmeye çalıştığım bir kaç yatırım projesi var ve 1 yıldır bunlarla yatıp kalkıyorum. Şu anda bir GYO girişimini hayata geçirmeye çalışıyorum. Tamamı nakden ödenmiş 250 milyon TL sermayeli 5 ortaklı bir GYO kuruyorum. Son safhaya geldim. 50 şer milyon TL nakit koyuyoruz. Kafam bununla meşgul sürekli.
Çok doğru. Asla tavsiye etmem. Panik ortamlarında, volatil süreçlerde, özellikle de yüksek enflasyon ortamında yani kredi faizinin çok yüksek olduğu ortamlarda batmak için en kestirme yoldur kredili / kaldıraçlı işlem yapmak. Eğer amacınız sermayeyi kediye yüklemek ise kredili / kaldıraçlı işlemler biçilmiş kaftandır. Siz batarsınız, aracı kurum zengin olur.
Yer İmleri