İranın petrol ihracatının %90 ının yapıldığı Kharg adasına bir operasyon yolda gibi gözüküyor.
İranın petrol ihracatının %90 ının yapıldığı Kharg adasına bir operasyon yolda gibi gözüküyor.
14.19 ortalama maliyetle İSCTR aldım (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kağıt.
Yelpaze hocam Şef senin eleştirinden nem kapıp banka hisseleri portföyü ile alakalı topiğini kapatmış görünüyor. Ne güzel Şef abimizin bilgi ve tecrübelerinden faydalanacaktık ama taş koymuşsun. ☹️
14.19 ortalama maliyetle İSCTR aldım (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kağıt.
Ben birşey demedim ama borsacılar hassas adamlardır derin imalar görebilirler![]()
Banka hisseleriyle görüşlerim olumlu ama sizinle farkımız faiz indirimlerinin başarılı olmayacağını düşünmem. Geçen yıl mart ayında haklı çıkıtım, mart gene geldi çattı![]()
Oynaklıkları fazla ama karlılık konusu onları ön plana çıkarıyor. Banka hisseleri üzerindeki en büyük baskı unsuru ne diyecek olursanız ben TL'nin değerine ilişkin riskler derim.
Yaw bende şunu anlamıyorum bu riskler hep tl de mi var hiç USD de yok mu? Bankalar ATH yapmış niye başarısız olsunlar.Onların geri planda kalmasının sebebi başka.İhtiyaç yok onlara çünkü.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
ABD deki HALKB davası nihayet çözüme kavuşuyor, genelde banka hisseleri için olumlu bir gelişme. Trump'dan TR'ye bir hediye. Eksik olmasın Allah ondan razı olsun. 🙏
Şair mesleki açıdan gerekeni söylemiştir anlaşılmak gibi bir derdi yoktur.Herkesin anladığı kadar.
https://www.youtube.com/watch?v=HZF0...5565E&index=27
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
HALKB bu Çarşamba OFAC ile uzlaşmaya gidiyor
Yer İmleri