Tek bir çalýþaný olan 2 Kiþilik Bir Þirket 1,8 Milyar Dolarlýk Satýþ Yapýyor (kaynak: New York Times).
Matthew Gallagher adlý bir giriþimci, 20.000 dolar ve bir düzineden fazla yapay zeka aracý kullanarak Medvi adlý bir tele saðlýk giriþimi kurdu. Gallagher'ýn þu anda TEK BÝR ÇALIÞANI var, o da kardeþi ve iki kiþilik bu þirket bu yýl 1,8 milyar dolarlýk satýþ yapma yolunda ilerliyor. Medvi, saðlýk sektöründe bir aracý þirkettir. Ne tür ürünler satýyor? Saç dökülmesi ilaçlarý Ereksiyon bozukluðu tedavileri GLP-1 ilaçlarý Sedef hastalýðý ilaçlarý.
14.19 ortalama maliyetle ÝSCTR aldým (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kaðýt.
ABD iþ piyasasý toparlandý. Ýþverenler geçen ay 178.000 yeni iþ ekleyerek Wall Street tahminlerini aþtý ve bir dönem süren negatif iþ büyüme trendi tersine döndü. Ancak ücret artýþý yavaþladý, ayrýca iþçilerin satýn alma gücü baský altýna girebilir.
14.19 ortalama maliyetle ÝSCTR aldým (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kaðýt.
O 2 trilyon eksiden çok daha fazlasý birilerinin cebine bir þekilde intikal ediyor.
OSÝMHEN yok osimhenle bile hakem desteði olmadan hangi maçý kazanmýþ ki GS bir de Trabzonu yenecek.5 yiyecekleri maçý az kalsýn beraberlik ile kurtaracaklardý.Dua etsinler BJK maçýndaki hakeme ve bir Uðurcana gol atamayan BJK li futbolculara.Havlu bile atar ligi 2. bile bitiremezlerdi BJK maçýný kazanmýþ olmasalardý bu futbolla. Sistem öyle uyanýk ki BJK yi doðradýlar o maçta çünkü BJK ne zaman böyle kafa kaldýracak hale gelse doðranýyor ne olur ne olmaz çünkü Ýþin Ucunda Þampiyonluk çekiþmesi içinde Bjk olursa baþka þeylere benzemez alýverir þampiyonluðu.
Trabzon Gs nin içinden geçti. Maç sonu olan olaylarda Gs li topçular büyük cezalar almalý. Abdülkerim hemde Trabzonda Trabzonlu oyuncunun üzerine yürüyor adamý ne yaparlar orada biliyormusun dünyadan haberi yok.Zaten en büyük kolpacýda Hocalarý Okan.Utanmýyor her maç aðlýyor bir de çünkü biliyor saha dýþý destek olmazsa futbol olarak iþler GS de hiç iyi deðil + Ýcardi olayý bir takýmý bozar.Ona buna yediriyorlar parayý nasýl olsa kimse gerçekleri konuþmuyor akarý bozulmasýn diye......
Daha bekliyor futbol camiasý Dursun la ne konuþmuþ HacýOSman o da böyle deðildi o bile bozuldu....
https://www.youtube.com/shorts/MstQTr7H9bc
Daha iyi bir kapak olmaz.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; Dün saat: 13:28.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
harbiden saçmalamýþsýn hocam. dünyanýn en iyi takýmlarý da zaman zaman acayip tuhaf sonuçlar alabiliyor. tipik gs düþmaný aðýzlarý ile konuþmuþsun. gs bu ligin içinden geçer. gs'nin oyuncularýnýn maç trafinden kimse geçmedi. gs takýmý sadece 2 gün bir araya gelip toplu idman yapabildi. ts 2 haftadýr bu maça konsantre çalýþýyordu. eþit þartlarda ve eþit maç trafiðinde oynansýn lig, gs çok daha fazla fark atardý rakiplerine. yazdýklarýnýzda objektiflikten eser yok. abdülkerim ligde görebileceðin en efendi adamlardan birisi. adama o kadar küfredersen adam da tepki verir. maç baþlamadan maç bittikten sonrasýna kadar gs takýmýna ve oyuncularýna organize bir þekilde küfürler edildi. sanki biz baþka maç seyrettik.
sosyal medyadaki tipik ergenlerin aðzý bu. bu kafayla sadece kafanýzý kuma sokmaya devam.
"Ýyi bir planýn en büyük düþmaný, mükemmel bir planýn hayalini kurmaktýr."
Clausewitz
Ne yaptým ki Erden Timurun saðladýðý kara para ile açýlan limitle Osimheni tesadüfen almýþ takým için bence az bile demiþim. O limiti saðlayan anlaþma sonra iptal oldu eee niye o limitle yapýlan Osimhen transferi iptal edilmedi?
Günün birinde sizde acý gerçekleri öðrenirsiniz.......
Adamý ne yaparlar O stadda biliyor musun seyirci iner sahaya ...... bugün çok baþka þeyler konuþurduk. Bu zamana kadar GS o stadda hiçbir zaman Fenerin çektiklerini çekmedi Keza Beþiktaþta ama bundan sonraki senelerde bakarsýn GS oraya her gittiðinde ne oluyor.
Ben ne bildiðimi ne yazdýðýmý iyi biliyorum. Yaþarýz sizde öðrenirsiniz.
Hayatta her ne konuda olursa olsun ben çok adil konuþurum.
Bu arada Gs nin BJK ye kaptýrðý þampiyonlukta Tam Seçil olaylarýnýn aslýnda patladýðý zamanlardý mesela ben biliyordum o zamanlar olaylarý sonradan herkes öðrendi. O ara Musleranýn deðiþik olmayacak goller yediðini hatýrlarsýn.Ha bak gerisini de yazayým O iþin içinde Terim deðil sen ben olsak þimdi seçil dýþarýda sen ben içeride olurduk. Tamamen kapatmak konuyu hiç yansýtmamak içinde çok uðraþtýlar.Bilmem kendimi iyice ifade edebildim mi? Olsun ben ergen çocuk gibiyim sýkýntý yok.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri