Vay arkadaş ya 9000 endekisde 1 lot bile mal almam de bir araba dolusu laf et gel 11000 endekste mal alıyorum diye yazarken yüzün kızarmasın.Ya diğer konuda yazdıkları. EEE o şartta aynen devam ediyor ortadan kalkmış değil. Ne güzel istanbul be.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Sizde yatırımcı profili olduğu için çıtak dayunun vilob işinden mantıklı bir graf beklemeçünkü kafada huni ile dolaşır o yüzden pivanları hep o topluyo, tutmuş dibime sıkmış 1 pivanımın üstüne yattı
Bu arada sasa 2 buçuka düşerse mutlaka alıcam. Ama patron ne kadar mal satarsa satsın fazla düşürmezler o taktada patronun sözü geçmiyor.
Hangi seneydi hatırlamıyorum, patronu benim hisse pahalı almayın deye haber yapmıştı. denüşük 1 takta
23 mart 128 garan
Hamdım Piştim Yandım
Çıtak dayuyamı yohusa Karaduman dayuyamı kızdın bilemedim.
Ama
borsacı adam her söylentiyi ciddiye almaz
Piyasa yanardönerdir, pat diye bir haber gelir tüm strateji planı değişir.
Bak mesela sasa patronu malını satıyor, yatırımcısı ne yapsin şimdi
23 mart 128 garan
Hamdım Piştim Yandım
Tabii ki KaraKızılderilihaber aracı dayuya...Sence o kadar meram anlatmışken onu kayda mı alırım ben.
Ama yiyorsan o naneyi kendine öz eleştiri yapmayı da bileceksin. Karşındakine hakkını teslim edeceksin.Hiç bir şey olmamış gibi davranandan iyi bir borsacı olmaz. Hiç katılmıyorum sana piyasada herkesin bir rolü var patron işini yapar tahtacı işini yapar sende bir yatırımcı olarak işini iyi yapacaksın.
Şöyle örnek vereyim o zaman 2 sene önce THYAO alan 2 sene önce Şİşe alan 2 sene önce SASA alan 2 sene Önce HEKTS alan işini düzgün yapmamış demektir.
Günaydın esnaf, hayırlı işler bol kazançlar diliyorum.
Birazdan makinaları açarlar.
Küçük 1 not
Tanrı varmıdır yokmudur diye sorgulamak yada ispata çalışmak bence mantık dışı bişii,
Mesela sevgi gözle göremediğin kulakla duyamadığın bişii, ispat edebilirmisin
İnancta öyle birşey,
Kısacası,
Tanrıya inananların tanrısı vardır
Tanrıya inanmayan ateistlerin tanrısı yoktur.
Sen neye tapmak istiyorsan ona tapabilirsin, ister öküze tap ister buzaya
Benim tanrım en büyük olmalı, tek olmalı, eşi henzeri olmamalı, herşeye gücü yeten olmalı
23 mart 128 garan
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri