"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Sizde yatýrýmcý profili olduðu için çýtak dayunun vilob iþinden mantýklý bir graf beklemeçünkü kafada huni ile dolaþýr o yüzden pivanlarý hep o topluyo, tutmuþ dibime sýkmýþ 1 pivanýmýn üstüne yattý
Bu arada sasa 2 buçuka düþerse mutlaka alýcam. Ama patron ne kadar mal satarsa satsýn fazla düþürmezler o taktada patronun sözü geçmiyor.
Hangi seneydi hatýrlamýyorum, patronu benim hisse pahalý almayýn deye haber yapmýþtý. denüþük 1 takta
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
"Sonbaharda, kýzýlderililer þeflerine kýþýn soðuk geçip geçmeyeceðini sormuþlar. Herhangi bir fikri olmayan þef, kabilesine kýþýn soðuk geçeceðini bolca odun toplamalarý gerektiðini söyler. Uyanýk þef emin olmak için meteorolojiyi de arar sorar
- Kýþ soðuk mu geçecek?
Telefondaki adam:
- Evet, bu kýþ epey soðuk olacak.
Þef, köye geri dönüp odun toplama iþini hýzlandýrmýþ. Bir hafta sonra, þef tekrar Ulusal Hava Durumu Servisi'ni aramýþ:
- Kýþ çok mu soðuk geçecek?
Telefondaki adam:
- Evet, bu kýþ gerçekten oldukça soðuk olacak.
Böylelikle þef geri dönüp adamlarýna bulabildikleri bütün odun parçacýklarýný dahi toplamalarýný söylemiþ.
Bir hafta sonra, þef tekrar Ulusal Hava Durumu Servisi'ni aramýþ:
- Bu kýþýn çok soðuk geçeceðine kesinlikle emin misiniz?
Telefondaki adam:
‘’Kesinlikle, kýzýlderililer deli gibi odun topluyor."
![]()
suyun altý tehlikeli dikkat et
https://x.com/gunsnrosesgirl3/status...qR0mRj_uw&s=19
Trade Sepetimizde son durum þu þekil,karþýlarýna fiyatlarýnýda yazýyorum ki, kâr mý etmiþiz zarar mý yazmýþýz bilelim.
Kchol 171
Garan 138.5
Thyao 319
Þiþe 37.5
Sahol 86.3
Petkm 18.06
Krdmd 27.7
Garanda 1 kere baþarýlý alsatýmýz oldu.diðerleri suyuniçinde kaldý malesef çokuzuncu olma ihtimali yüksekdu bakalýn nolcuuk
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Yer Ýmleri