Ayþe teyzem gibi alýcan gramaltýný atýcan yastýkaltýna.
Þimdi bahriyeli gelür gramý 5700 den millete altun aldurdun der![]()
Ayþe teyzem gibi alýcan gramaltýný atýcan yastýkaltýna.
Þimdi bahriyeli gelür gramý 5700 den millete altun aldurdun der![]()
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Gucakla dayucuðum
![]()
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Þaka maka bi yanný
Bist yarýnda adamakýllý yükselmezse,
Ne var ne yok satýp
Tüm parayý altýna gömücem.
Uðraþamam artýk yaw
Ellediðimiz bi memme yediðimiz dayaðýn haddi hesabý yok
Domates bile üç ayda bir yükselir, aldýðýn hisse bi gýdým yükselmez mi ya
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
bilmiyom... bugün pek senkronize olamadým gibime geldi![]()
https://www.facebook.com/61558785447...6595837751028/
![]()
dibinden TMPOL sýyýrdýðýna dair de bi þayia var
Esas vurgun vob dan ..hilafsýz hergün o para katlanýyor
10.000 tl yi günde 3 e katlasa 30.000
ertesi gün
30.000 3 e katlasa 90.000
3.gün 3 e katlasa 270.000
4.gün 3 e katlasa 810.000
5.gün 3 e katlasa 2.430.000
……
…
…
….
….
…
…
…
…
..
..
…
15. günde hesap makinesi erör verdi !
olm nabýyosun bu kadar parayý ..kaç para bu yýmýrtalý pide
dipten alýp tavanlayanlarý saymýyorum bile
Vay arkadaþ 3 vakte kalmaz FORBES'E kapak olur
neyse allah daha çok versin ..zenginin malý züðürtün çenesini yorarmýþ
Son düzenleme : bahriyeli; 14-11-2025 saat: 07:41.
ÝBB iddianamesi: Yargýtay'a CHP bildirimi ne anlama geliyor? - BBC News Türkçe
Prof.Dr Osman Can herhangi bir parti hakkýnda kapatma davasý açýlmasý için partinin tüzüðünün ve eylemlerinin Anayasa'nýn 68. maddesinin 4. fýkrasýndaki temel deðerlere aykýrýlýk oluþturmasý gerektiðini hatýrlatýyor:
"Demokrasiyi ortadan kaldýrma, hukuk devleti, insan haklarý, devletin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüðü gibi temel esaslara zarar verme gibi bir resim ortaya çýkýyorsa ve siyasi parti bu tür eylemlerin odaðý haline geldiyse ancak ondan sonra kapatýlmasýyla ilgili bir tartýþma yapabiliriz.
"Yolsuzluk, partinin yönetimini ele geçirmeye çalýþma ve buna benzer suçlamalarýn bir siyasi partinin kapatýlmasýyla ilgili tartýþmalara konu olabilecek þeyler olduðunu düþünmüyorum."
BBC Türkçe'ye geliþmeleri deðerlendiren Prof. Can, "Ýstanbul Cumhuriyet Baþsavcýlýðý bir iddianame düzenlendi. Bu, siyasi partiler hukuku bakýmýndan önem arz ettiði için Yargýtay Cumhuriyet Baþsavcýlýðý'na bir bildirimde bulundu. Bence olan þey bu" yorumunu yapýyor.
Yargýtay Cumhuriyet Baþsavcýlýðý'nýn siyasi partilerle ilgili halihazýrda geliþmeleri yakýndan takip ettiðini hatýrlatan Prof. Can þöyle devam ediyor:
"Bir siyasi partiler birimi vardýr ve bütün siyasi partilerle ilgili olarak dosya tutar. Onlarla ilgili incelemeler olur, gündeme yeni bir geliþme düþer, bununla ilgili dosyalama yaparlar. Bu iddianameyle ilgili bilgi de o dosyaya girer."
Prof. Can, illerdeki cumhuriyet baþsavcýlýklarýnýn halihazýrda siyasi partiler ya da üyeleriyle ilgili, hukuken önemli olarak gördükleri tespitleri Yargýtay Cumhuriyet Baþsavcýlýðý'na raporladýklarýný da vurguluyor.
Yer Ýmleri