26/11/2025 14:33 Bu da burda dursun kayıtlara geçsin
Originally Posted by bahriyeli 26/11/2025 14:33 Bu da burda dursun kayıtlara geçsin Kayıt tutacaksanız size bir yazıcı lazım sn bahriyeli ÜSTADIM.
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
Originally Posted by pisyedili01 Kayıt tutacaksanız size bir yazıcı lazım sn bahriyeli ÜSTADIM. Ben Güneysu'yu bekledim kayıtlarla sayfayı kirletme diye ama önce davrandın
Originally Posted by bahriyeli 26/11/2025 14:33 Bu da burda dursun kayıtlara geçsin takibimdeki kağıtlar gevşeyince endexse paralel daha evvelki 3 lemeden mallandık .. kayıtsız kalamadım saplarsa da peşindeyim ..asla bırakmam bakalım kısmet
ne yöne bekliyosun hareketi bozkurt
Originally Posted by bahriyeli ne yöne bekliyosun hareketi bozkurt Yukarı doğru fışkırttırır deye tahmin ediyorum
23 mart 128 garan Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Doğru pozisyonu alan vobcu ihya olur. Şuan real time 12220 çalışıyor. Burdan makinaya cetun atsam bile elimi belli etmem. Çünkü çok sert hareket geliyor, eli kulağında Originally Posted by *Bozkurt Yukarı doğru fışkırttırır deye tahmin ediyorum Şuan real time online 12270 50 pivan kemiksiz. Ama bakıyorum aldığım hisse gram gitmemiş Bu nasıl soygun la
Originally Posted by *Bozkurt Şuan real time online 12270 50 pivan kemiksiz. Ama bakıyorum aldığım hisse gram gitmemiş Bu nasıl soygun la üstad sen doğru yerden bakmıyosun ..endexle her hisse fışkırtmıyor topik başlığı ne diyor bak hisselerin bazıları endex düşerken fışkırtabülü ..karakteri icabı şimdi baktım üstelik kardasın 00.05 karanlıkta onuda almış puhahhasssk
Forum Rules
Yer İmleri