Originally Posted by
bahriyeli
zdx sende durumlar nasýl ..beyanýný bi görelim
Bende EREGL onu herkes biliyor + bir tane þirketim iyi kap attý ona raðmen eksi ikinci ana kaðýdým eksi bir tane de tapi var. Ama ben mutluyum. Bazý tohumuna para vermediðim hisseler var onlarý zaten konuþmam. Þu an tek konsantrasyonum bist100 endeks.
Þimdi millet yanlýþ anlaþýlmasýn þahsen ben bilmiyor deðilim endekis ile beraber para kazanacam diye DSTKF mi alalým. Bak bu hisse VSNMD hesap of the record unutun yani. Sonra hisse reklamý yapýldý der biri uðraþamam. bankalar iyi. Endeks katkýsý yüksek olan hisse ASELS 180 den den ona da kefil olamam.
Bir kez BOZKURT KCHOL derken bende Boynuzlunun tüpü demiþtim ama o kesin tüpraþ anladý benim kast ettiðim o zaman AYGAZ dý. O da zaten yapacaðýný yaptý. Ben her gün iþlem yapan pozisyon deðiþtiren biri deðilim.
Endekis niye takip ediyorsun dersen Çýtakla uðraþmak zevkli bir de bana göre eðer bu 11000-11400 tl olarak USD olarak 259 üstünde kalýnýp 263 USD de benim beklediðim H.O kesiþmeleri olursa ondan sonra piyasa ne pandemi zamanýna ne de bu son 2-2,5 seneye benzemez. Ben bunun peþindeyim olursa.
Piyasada cidden çok b.ktan iþler oluyor. Esas ayar olduðum þey bu benim.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri