Dmlkt öyle mi,deðil
Çünkü
Sonunda ev verecekler. Garantili
Tamamla sertifikayý götür evi
Dmlkt öyle mi,deðil
Çünkü
Sonunda ev verecekler. Garantili
Tamamla sertifikayý götür evi
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Onlar azerbeycandan villa verecekmiþ Petko da ortaklarýna.Þaka yaw ben öyle bir þey olsun istemem. Hem 5 sene petkocu da bekleyemez. Bende hisse biriktirme diye bir þey bile yok.
Borsa aslýnda birinin kaybettiði birinin kazandýðý bir þey deðil. Þimdi maalesef ne olduðu belli deðil o da baþka bir konu.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Borsa; sabýrsýzlardan sabýrlýlara para transfer merkezi. Deniliyordu çok eskilerden öyle aklýmda kalmýþ.
Haa ne kadar doðru bilemem
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Bu baþlýðýn ismini boþuna koymadým. Acý tecrübe ile
Ve diyorum ki,
Hisseciler asla kazanamaz.
Doðru hisseyi doðru zamanda denk getürme þansýn 1 milyonda 1 ihtimal
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Bilgi yetenek analiz disiplin sabýr irade. Sürekli daldan dala atlanmasýn diye kullanýlan bir tabir o. Hadi benim aldýðým hissede patron becerebiliyorsa bana kazandýrmadan kazansýn. Doðru terim :
Borsa ya da finansal piyasalar para kazanýlan bir yer deðil paranýn deðerlendirildiði yerdir.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Evet o konuda haklýsýn
Paran var derdin var.
Parayý hangi enstrümana koyarsak deðer kaybetmez?
Sorusuna cevap arýyoruz, aslýnda![]()
O yüzden günlük haber akýþýný, makro mikro ekonomik verilere, önemli geliþmelere, þirket bilançolarýna ve bilimum haber akýþýný takip etmek zorundayýz, beklentiler, beklentiler...
Zor iþ yaw
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Yer Ýmleri