Bugün endekis güzel yükseldi ama benim hisse kýrmýzý
Endekis vob yapsaydýk bugün de 1 tomar para katlýyacakmýþýz, kýsmet
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Biraz daha para çektim 28,3 bin kaldý hesapta. Aidat doðalgaz kredi kartý ödemeyi için para lazým. Bugün %3 portföy artmýþ 900 bin de hacým olmuþ. Kapanýþta sattýðýmýzi bisküviyi 4 kademe aþaðýdan aldým. Kademe derinlik yok. Az parayla o kadar hacim olmayabilir hacim yapacaðým diye boþu boþuna kendimi palaya sekiz iþçisi yapmayayým
Petoþ yine mi eksi bu oðlan gelmiyor. Moralmanlarý iyi olmayýnca gelmiyordu yoksa böyle ihmal etmezdi.
Ferdi babayý da kaybettik, Allah rahmet eylesin
https://youtu.be/SbZfAW8zv_A?si=SXhh8l-Ul1dXe-U8
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Ferdi Baba ile ilk tanýþmamýz bu kaset ile oldu. Lisenin bittiði yýldý sanýrým Ýstanbula gittim gezmek için. Bu kasedi aldým ben Konya ya geldiðim de daha kaset Konya da deðildi. Adam hakikaten duyguyu müziðe dökebilen ender insanlardan. Aþýk olduðum da sabaha kadar volkmende dinlerdim.
Resim hünkârým para kazanmayýnca morali bozuk olduðu üçün buraya gelmiyor. Sayfayý açtýn uðra bari. Bak kýzdýrma beni o muhteþem kostümlü bozkurtu baht abiden rica edecem bak.
Sen borsayý býraktýn bende vobu býraktým, haliyle sürekli ekran izlemiyorum, alýþkanlýkta olmasa ekrana hiç bakmýycam
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Yer Ýmleri