Doktoru kýzdýrmayýn
Bahariye ne la, laf mý sokuyon sen bahriyeli abiye çaktýrmadan
Doktoru kýzdýrmayýn
Bahariye ne la, laf mý sokuyon sen bahriyeli abiye çaktýrmadan
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Yabancý yatýrýmcý borsada iki haftalýk alýmdan sonra satýþ tarafýna geçti.
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasý (TCMB) verilerine göre 3 Ekim haftasýnda yurt dýþý yerleþikler 84,1 milyon dolarlýk net hisse satýþý gerçekleþtirdi.
Sonbahar geldi gribal enflasyonlar artmaya baþladý, hava deðiþimlerine dikkat edin, güneþ sizi yanýltmasýn þifayý kaparsýnýz benim gibi.
Tüm eklem yerlerim aðrýyor sanýrým covid virüsü bu
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Yavrum abinin yýllarca burada yazdýðý korunma metodunu kullanarak korunabilirsin. Kekik yaðý. Býyýk varsa kapaðýnda ki bulaþýðý deðdir hem akciðerin temizlenir hem korumuþ olursunuz virüsten. Þimdi yapacaklarý yazayým. Udi hindi toz olarak al. Saf bal ile tahta kaþýk ile karýþtýrarak ye. Gün içinde bol bol. Kaynamýþ suyun üzerine üç beþ damla keklik yaðý koyup sürekli içine çek. Odanda sürekli bu þekilde olsun içine çekmesen bile odayý kekik yaðý ile dezenfekte etmiþ olursun. Bir de yengeme söyle udi hindi tozunu saf zeytinyaðý içine bir þiþeye koysun. Kaynamýþ suda benmari þeklinde sürekli çalkalayarak onun yaðýný elde edin onu da burnuna damlat. Udi hindi boðaz enfeksiyonu için en iyi mükemmel ilaç. Acil þifalar dilerim.
Udi hindi ile balý yedikten sonra hemen su içme boðazýna iyicene yapýþsin.
Yer Ýmleri