Bozkurt reisim hünkârým bilanço gelmiþ Goodyear kötü. Bu þartlarda hisse de durmam ben. Tahminimce de Pts gýrmýzý
Bozkurt reisim hünkârým bilanço gelmiþ Goodyear kötü. Bu þartlarda hisse de durmam ben. Tahminimce de Pts gýrmýzý
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
10 Gr S1 ile hafta sonuna giriyorum o kadar para býraktým hesapta. Pts t2 den parayla da 30 gram altýn fiziki alacaðým depoya atacaðým. Haným öyle yapýnca kýzmýyor zaten para onlarýn
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Babama dedim altýn buradan alýnmaz düþünce alalým. Yok gitmiþ 10 Gr 6450 den almýþ. Dedim mi dedin. Niye aldýn her zaman adam bulamýyorum benim oðlan ile gitmiþ para çekmeye bu adam üç beþ sene önce sabah namazý giderdi çekmeye. Ondan sonra akþam hesap gördük 700 TL için bir saat hesap yaptýrdý. Gerçi babamda en kötü 100-200 gram vardýr. Bilmiyorum 18 i bende onu biliyorum.
@TimesAlgebraIND
BÜYÜK SON DAKÝKA HABERÝ:Rajasthan'ýn Banswara bölgesinde büyük bir altýn madeni keþfedildi. Hindistan için OYUN DEÐÝÞTÝRÝCÝ
Madenin 222 tonu saf altýn olmak üzere 110 milyon tondan fazla cevher içerdiði tahmin ediliyor
Madencilik, istihdam olanaklarýný artýracak ve Hindistan'ýn altýn talebinin %25'ini karþýlayabilecek.
https://x.com/TimesAlgebraIND/status...68176410272124
''yalnýz olmak, yanlýþ yerde olmaktan iyidir.''
Yer Ýmleri